eiline naktis JFK…
o kas tas JFK?
oro uostas, kuriam praleidau kokias 3 paras
na tai linksmai
yra viskas ko reikia:wirelless inetas, rozetes, gan minkstas kilimas vietoj lovos ryte lygiai 8 valanda tave pakelia apsauga (garsiais keiksmazodziais tavo adresu)
o tu cia kaip - gyveni tam JKF…?
man jau 2 valandu Stokholme uztenka, nes wirelles mokamas
matyt nelegalas, bandes praslysti ,be vizos iAmerika, cha cha, taip tau ir reikia.
nelegalas dar galejai pavadint mexikonu arba negru
BBS o tu ce dabar tiesiogiai is JFK?
susirastum darba, ishsinuomuotum kambary koky… tikras lietuvis rado xaliava neta ir nakvyne ir jau zjbs draugiskai gi
jo, butum kaip tas kur istriges kureme tai USA orouoste garsintum lietuvos varda ÖD
Cia tiksliau kur?
gal NYC?..
anchorage’e sugedo lektuvas, tai pavelavau i connection flight’a is NY i europa… teko laukt oro uoste, kol atsiras laisvu vietu lektuve be to dar ta pati superine “alaskan airlines” pradangino lagaminus, tai kaip matosi is snukelio, nuotaikos buvo ne kokios cia praeitais metais buvo
SweeX: aš Stockholme 13 h prasėdėjau. Kaifas nerealus. Ir visi miegojo, o aš ne… Visą naktį. Tfu, daugiau taip nekeliausiu.
Jetus, kaip atjauciu Kaip tik sia savaite, mano lektuvas velavo isskirst 6 valandas is LHR (London Heathrow), kai pranese is anksto, kad veluos tik 45 min. O atskride i ORD (O’Hare Cikagoje) - laukem 4 valandas lagaminu, kur sake kiek ten simta kartu, kad bus uz 10, 20, t.t. minuciu. O tie lagaminai neatsirado iki sekancios dienos. Air India - O tau BSS -
O tiem kurie tikrai nezino - JFK -> John F Kennedy aerouostas, New York’e.
heh, vien pavadinimas “Air India” nesukelia pasitikejimo jausmo
jeijjjjjjjj ! gerai kad JFK kaip ir atskiras miestukas kuriame viskas ko reikia as tai jame apsilankau tik isskrisdama ir parskrisdama bet ir tai nedaugiau kaip vienai valandai…