Eifelio bokstas
cia is keliones , bet pagrinde ikeliau , kad Kopenhagos centra uzstoti
“Kopenhagos centro” nebera jau istryne , tai gal ir Eifeli patraukti ? Nea geriau buvusiems kaunieciams paieskosiu ir imesiu Kauno vaizdeli
ir as ten buvau…)grazu
o man tai asmenishkai nelabai…pirshtus nushalau eifelio wirshuje rookydama wiskas,kad amzina ir gracinga tame mieste-grazu…taciau isiwaiduokime paryziu be eifelio,arkos,sodu ir luvro…kas lieka? miestas…pilkybe…ta pati rutina ir realus gywenimas. cia mano,ir tik mano nuomone,taciau miestas Lyone prancezijoje yra grazesnis…
Stef suintrigavai Tai gal reiks pas Tave i Lyona atskristi
as tai buwau jo paciame wirsuje ir fotografawausi tenai o ten ant jo labai, labai grazu tikra werta pamatyti patariu pabuwoti wirsuje
O cia is pernai metu keliones i Paryziu , jeigu atsiras abejojanciu turiu ir irodymu , savo nuotrauka to pacio boksto fone is tos pacios vietos , tik ne tokia efektinga , kaip si
man Paris patiko, bet zmones tai , shlyksciausi prisiminimai is Fr
wow… grazi nuotrauka…
O man Paryzius laaabai patiko, ten tvyro kazkokia nereali atmosfera, o ir zmones labai faini…
O as kur bebuvau kazkaip neuztaikiau ant piktu zmoniu o gal del to kad vaziuoji su nuotaika prisitaikyti prie vietiniu paprociu ir nesistengi nurodineti kaip kitiems elgtis tai lengviau kitus priimi Neuzpyk NARU cia tikrai ne akmuo i Tavo darza , tai paprasciausia mano pamastymai Atsimenu kaip sovietmeciu buvo toks anekdotas Atvaziuoja rusu turistai i Palanga ir sako : Ech krasivaja nasha Palanga , vot tolko litovcev zdes slishkom mnogo Nesuprantantiems rusiskai vertimas (Grazi musu Palanga , tik stai lietuviu cia per daug )
Varnasx, ne pikti gal, tiesiog labai pasipute, bet ten ne ta blogoji dalis buvo, o sokas pamacius kiek ten siaures afrikos gyventoju, kurie yra baisiai ikyrus ir sugadino puse keliones. as ju nesitikejau, be to, visai kitaip buna, kai esi ne , o ir sviesiais plaukais ir melynom akim.
Tu siaures Afrikos gyventoju pilna visur, ir Vokietijoj ir Austrijoj ir Italijoj…Bet juk negalima sakyti, kad del to visur zmones yra blogi
nei Austrijoj, nei Italijoj nemaciau tiek, tuo labiau tokiu ikyriu ir
Uj arabu anglijoj lb daug ~
grazi foto