Eifelio bokstas

Eifelio bokstas

cia is keliones , bet pagrinde ikeliau , kad Kopenhagos centra uzstoti Juokiasi

“Kopenhagos centro” nebera jau istryne Juokiasi , tai gal ir Eifeli patraukti ? Nea geriau buvusiems kaunieciams paieskosiu ir imesiu Kauno vaizdeli Mirkt

ir as ten buvau…)grazu

o man tai asmenishkai nelabai…pirshtus nushalau eifelio wirshuje rookydama Šypsena wiskas,kad amzina ir gracinga tame mieste-grazu…taciau isiwaiduokime paryziu be eifelio,arkos,sodu ir luvro…kas lieka? miestas…pilkybe…ta pati rutina ir realus gywenimas. cia mano,ir tik mano nuomone,taciau miestas Lyone prancezijoje yra grazesnis… Šypsena

Stef suintrigavai Cha chaTai gal reiks pas Tave i Lyona atskristi Juokiasi

as tai buwau jo paciame wirsuje Šypsena ir fotografawausi tenai o ten ant jo labai, labai grazu tikra werta pamatyti Šypsena patariu pabuwoti wirsuje Šypsena

O cia is pernai metu keliones i Paryziu , jeigu atsiras abejojanciu turiu ir irodymu , savo nuotrauka to pacio boksto fone is tos pacios vietos , tik ne tokia efektinga , kaip si Taip

man Paris patiko, bet zmones tai Veee , shlyksciausi prisiminimai is Fr

wow… grazi nuotrauka… Šypsena

O man Paryzius laaabai patiko, ten tvyro kazkokia nereali atmosfera, o ir zmones labai faini… Šypsena

O as kur bebuvau kazkaip neuztaikiau ant piktu zmoniu Nekaltas o gal del to kad vaziuoji su nuotaika prisitaikyti prie vietiniu paprociu ir nesistengi nurodineti kaip kitiems elgtis tai lengviau kitus priimi Nekaltas Neuzpyk NARU Gėlė cia tikrai ne akmuo i Tavo darza , tai paprasciausia mano pamastymai Atsimenu kaip sovietmeciu buvo toks anekdotas Atvaziuoja rusu turistai i Palanga ir sako : Ech krasivaja nasha Palanga , vot tolko litovcev zdes slishkom mnogo Nesuprantantiems rusiskai vertimas (Grazi musu Palanga , tik stai lietuviu cia per daug )

Varnasx, ne pikti gal, tiesiog labai pasipute, bet ten ne ta blogoji dalis buvo, o sokas pamacius kiek ten siaures afrikos gyventoju, kurie yra baisiai ikyrus ir sugadino puse keliones. as ju nesitikejau, be to, visai kitaip buna, kai esi ne Vyras , o Moteris ir sviesiais plaukais ir melynom akim.

Tu siaures Afrikos gyventoju pilna visur, ir Vokietijoj ir Austrijoj ir Italijoj…Bet juk negalima sakyti, kad del to visur zmones yra blogi Ne

nei Austrijoj, nei Italijoj nemaciau tiek, tuo labiau tokiu ikyriu ir Veee

Uj arabu anglijoj lb daug Veee Veee~

grazi foto