Egiptas sausio menesi

Egiptas sausio menesi

Sveiki, gal kas buvo egipte hurgadoje sausi?? ar ten pakankamai karsta kad galima maudytis ir tt? papasakokite prasau

yra tema apie Egipta…
o siaip naktys gana vesios,dienos siltos, jura dar irgi gana vesi…

2005 vasari buvau.Smelio audru nebuvo.Malonu-net ir esant debesuotumui gali idegti.Hurgadoj tai 20-25.Liuksore tai ir 30 buvo.Tik nera taip dregmes,kiek LT tai ir nesijaute to karscio.Googlej weatheronline susirask,oru prognoze.Bus ir Hurgada.

buvau hurgadoj nuo gruodzio 30 visa savaite. oras nebuvo ypatingai karstas- apie 20 laipsniu, bet saulei svieciant, kas 15 minuciu variau maudytis- visgi vanduo 20 laipsniu Šypsena
man patiko. teisybe raso, apie ketvirta valanda pradedi apsirengineti, nes saulei leidziantis, darosi saltoka- del atsirandancio vejo. bet nuo ryto septyniu gali drybsoti prie juros
jei nori karscio, dar vaziuot neapsimoka, palauk vasario galo.sekmes Cha cha

Karshta buna tik vasara,o dabar tik shiltaCha chaJuokiasiBe be be
Mokate naudotis kompiuteriu,o p-asiziureti oru prognoze nesugebateApakęsBe be be

Apie tokią nuo Lietuvos toli esančią ir reto lietuvio aplankomą šalį kaip Egiptas gal nereikėjo kurti atskirą temą, jei kita 816 pasisakymus turinti tema yra http://www.biteplius.lt/lt/2forum.showPosts/290212.361-=(2133480104
Gal būt naudingos informacijos rasite joje???