Ech ta rytų europa

Ech ta rytų europa

Lietuva su Baltijos salimis oficialiai yra siaures Europa Šypsena , bet pagal isisenejusius standartus - kas i rytus nuo Berlyno sienos - Rytu Europa, kas i vakarus - Vakaru Europa Šypsena

Koks skirtumas, pagal mentalitetą rytų europa Cha cha

koks skirtumas kas ten oficialiai ką šneka ir priskiria. Praktiškai visi didžiausi internetiniai šopai ir dauguma kitų šaltinių Lietuvą priskiria prie rytų.en.wikipedia.org/wiki/Eastern_Europe

Negana to dalis žaidimų leidėjų priskiria lietuvą NVS šalim Cha chaTaip kad iki šiaurės europos dar uoj kaip toli.

tai kad tas pats steam, nusipirkus man COD, priskyrė lenkų kalbą Cha cha

Gal tu pirkau ne iš lietuvos? Kad lenkų kalbos net nėra pas mus. Bet pvz new vegas yra “Notice: The following languages are supported in your region. English, Polish, Russian and Czech.” ir pvz. einant į žaidimo forumą automatiškai nuveda į rusų forumą. Jeigu nori į normalų, reikia pačiam susirast.

tai aš raktą tik pirkau, iš prepaid.lt. O per Steam acc susidownloadinau. Pardavikas sakė kad aš ne pirmas toks. Ale kažkaip px, nes lenkų kalba man nėra problema kažkokia. O ir geimas tik 1 dienai buvo Šypsena

Tai tie visi perekūpai perparduoda rusijos regionui skirtus cdkey. NVS šalims jie galima n kartų pigiau rasti, nei pirkti tiesiai iš steam. Aišku yra ir galimybė gauti baną steame.

plati.ru is cia ima parekupai dazniausiai, galima ir paciam pirkti, galima sms moketi Cha cha tik ne visi geimai veiks pas mus, bet dauguma veikia Šypsena

o prie ko čia lenkų kalba ir rusijos regionas?