Dzinsai (angliskai)
Raw denim. Turiu Nudie Jeans vienus, jau virš 2 metų neplauti, turėtų gražiai gautis.
Nelabai supratau, kodėl apačioje siūlo nepirkti tam tikrų brandų. Man asmeniškai Lee labai
i tokias rekomendacijas per daug demesio kreipti nereikia, kiekvienas rasytojas jas sudarys is: bendru stereotipu + keliu jam nepatinkanciu brand’u Imi dzinsus ir ziuri geri jie ar ne ir tiek
Amerikoje visai kiti Lee modeliai (klaikūs) nei Europoje ar Japonijoje ir juo labiau Lee101. Ir kainos ~100 eurų.
Mano Nudie Thin Finn ir Levi’s 511 po 999 SEK kainavo. Dabar pagalvojus, tai eina nafig tiek už džinsus mokėt.
Man asmeniškai nenormalu už T-shirt’us mokėti 75/100 lt ar už megztinį 400 lt, kur po dviejų skalbimų kažkoks maišas lieka ar po metų morališkai pasensta, bet batai ir džinsai/kelnės - tai arba perki gerus ir neverki, kad daug moki, arba neperki iš viso
^ gera ideja naujai temai
Dėl batų tai jo, pilnai sutinku. Dar ir viršutiniai lauko rūbai (paltai, švarkai), šiems irgi negailiu. O džinsų gal 10 porų turiu, tai kiekvieniems po 300-350lt jau gaila gaila būtų.