Dzinsai (angliskai)

Dzinsai (angliskai)

Gerai

Raw denim. Gerai Turiu Nudie Jeans vienus, jau virš 2 metų neplauti, turėtų gražiai gautis. Cha cha

Nelabai supratau, kodėl apačioje siūlo nepirkti tam tikrų brandų. Man asmeniškai Lee labai Gerai

i tokias rekomendacijas per daug demesio kreipti nereikia, kiekvienas rasytojas jas sudarys is: bendru stereotipu + keliu jam nepatinkanciu brand’u ŠypsenaImi dzinsus ir ziuri geri jie ar ne ir tiek Šypsena

Amerikoje visai kiti Lee modeliai (klaikūs) nei Europoje ar Japonijoje ir juo labiau Lee101. Ir kainos ~100 eurų.

Mano Nudie Thin Finn ir Levi’s 511 po 999 SEK kainavo. Dabar pagalvojus, tai eina nafig tiek už džinsus mokėt. Cha cha

Man asmeniškai nenormalu už T-shirt’us mokėti 75/100 lt ar už megztinį 400 lt, kur po dviejų skalbimų kažkoks maišas lieka ar po metų morališkai pasensta, bet batai ir džinsai/kelnės - tai arba perki gerus ir neverki, kad daug moki, arba neperki iš viso Cha cha

^ gera ideja naujai temai Šypsena

Dėl batų tai jo, pilnai sutinku. Dar ir viršutiniai lauko rūbai (paltai, švarkai), šiems irgi negailiu. O džinsų gal 10 porų turiu, tai kiekvieniems po 300-350lt jau gaila gaila būtų. Cha cha