Dviguba ginkluotė

Dviguba ginkluotė

Nežiūrint to,kad boba tūr šaunamąjį gimklą, išvaizda tokia irgi gali priverst pasiduot GirtasNu tik susišukuot gerai būtų, 100% tiesumu jei dą Myliu

oda- Blogai Veee Nežinau

Tokiam futuristiškam stiliui galima i kokius latexus panaudot Liežuvis

man toks stilius nepriimtinas.Labai.

O man labai MyliuTamsios spalvos, futurizmas ŠirdisVa su tokia mielai ženytis galima būtų ir metrikacijon ayt Apkabinimas (pri altoriaus nea,bo aš pagonius Liežuvis)

Niekam čia tavo religiniai įsitikinimai neįdomūs Labas

aišku… Nekaltas Kietastu, kaip suprantu, turi neeilinį style’ą. Cha cha

Balys Tavęs niex neklausė,suskiau,bo tau i politiniai musiet nekokie idomūs Labas

Šelmė Aš tik noriu bobos-žvėriuko po krūmus pasivalkiojimui i medy pasikniurkinimui Užsispyręs

ant Kate Beckinsale kiekvienas rūbas gražus. nors Charlize Theron juodais aptemptais drabužiais yra nenukonkuriojama photos4.extreblog.com/gec_6qmur15e6m_uqtvyu.jpg Klasta

po mishkus ir balas taip apsirengus Kietas

Iš kokia tę filma? ApakęsNors šeyptai biški perdaug to iškarpyma nugaroj, i rankovės permatomos kažkoki minkštinamąjį efektą turi Nekaltas

pritariu monoxide Drovus

agam, tikrai Charlize Gerai

Ąnu pažiejau vaizdukų iš to filma.Vistik “vampyrė” geriau atroda man, bo ta ten Aeon Flux per tuos iškarpymus apnuoginimus,o ypač permatomumą drabužių,kalgotkes primenantį, kažkaip perdaug mikštai vistik atroda.Tik šukuosena gražesnė Laimingas

Aeon Flux animacija yra klasika, o filmas… filme galima žiūrėti į Charlize ir nesigailėti pinigų bilietui Klastabeje, animacinė Aeon apsirengus nelyginamai kukliau Cha cha comicbookmovie.com/images/news/aeon-flux/10-large.jpg

kaip fantastiniui filmui, tai viskas ok Gerai

O man ir realybėj labai įspūdį padarytų toki apranga Girtas

tiesa pasakius, man irgi padarytų įspūdį realybėje tokia apranga (ir kaip pas Charlize ir kaip pas Kate).