Dviguba ginkluotė
Nežiūrint to,kad boba tūr šaunamąjį gimklą, išvaizda tokia irgi gali priverst pasiduot Nu tik susišukuot gerai būtų, 100% tiesumu jei dą
oda-
Tokiam futuristiškam stiliui galima i kokius latexus panaudot
man toks stilius nepriimtinas.Labai.
O man labai Tamsios spalvos, futurizmas Va su tokia mielai ženytis galima būtų ir metrikacijon ayt (pri altoriaus nea,bo aš pagonius )
Niekam čia tavo religiniai įsitikinimai neįdomūs
aišku… tu, kaip suprantu, turi neeilinį style’ą.
Balys Tavęs niex neklausė,suskiau,bo tau i politiniai musiet nekokie idomūs
Šelmė Aš tik noriu bobos-žvėriuko po krūmus pasivalkiojimui i medy pasikniurkinimui
ant Kate Beckinsale kiekvienas rūbas gražus. nors Charlize Theron juodais aptemptais drabužiais yra nenukonkuriojama photos4.extreblog.com/gec_6qmur15e6m_uqtvyu.jpg
po mishkus ir balas taip apsirengus
Iš kokia tę filma? Nors šeyptai biški perdaug to iškarpyma nugaroj, i rankovės permatomos kažkoki minkštinamąjį efektą turi
pritariu monoxide
agam, tikrai Charlize
Ąnu pažiejau vaizdukų iš to filma.Vistik “vampyrė” geriau atroda man, bo ta ten Aeon Flux per tuos iškarpymus apnuoginimus,o ypač permatomumą drabužių,kalgotkes primenantį, kažkaip perdaug mikštai vistik atroda.Tik šukuosena gražesnė
Aeon Flux animacija yra klasika, o filmas… filme galima žiūrėti į Charlize ir nesigailėti pinigų bilietui beje, animacinė Aeon apsirengus nelyginamai kukliau comicbookmovie.com/images/news/aeon-flux/10-large.jpg
kaip fantastiniui filmui, tai viskas ok
O man ir realybėj labai įspūdį padarytų toki apranga
tiesa pasakius, man irgi padarytų įspūdį realybėje tokia apranga (ir kaip pas Charlize ir kaip pas Kate).