Duok bučkį, a?
Laukini, man pradeda labai patikt tavo požiūris į spalvas . Prie kompozicijos galima kabintis, bet tai būtų neteisinga - momentas , spalvos , bendras vaizdas . Išvada - REK inu.
Juodulius kampuose kiek pasviesinciau, o siaip rek
Labai grazu spalvos
Rek Pasikartosiu, man labai patinka. Dėl juodulių kampuose, jo.
Zibaila> kas kompozicijoj blogai?
Spalvos primena juostą kažkaip… bent man rek
Vito - liūtukai eina, o kai objektas juda, man visada maloniau žiūrisi, kai yra maždaug pusė kadro skirta erdvej tam objektui judėti. Čia gal kiek per mažai. Bet tai yra visiška smulkmena, nė kiek negadinanti kadro ir kurios net nebūčiau minėjęs, jei nebūtumėte prašęs
spalvos spalvos kampu tamsinimas nesueina su nuotraukos dinamika, jau tada reikejo tamsint virsutini kairi ir apatini desinini kampus arba isvis netamsint
Ja kažkokį tai pluginą gerą radai arba žingsnius atkalei su PS derinant spalvas, o gal “urban acid” kažkiek neša? Patinka ir man labai tos spalvos p.s. matau naudoji PictureProject 1.6 nors nežinau ką jis sugeba, bet gal tai jo nuopelnas?
ims jis ir išduos kiekvienas turim atrast savu paslapčių
Man|GO> o kodel negaletu isduot?.. Paslaptingas fotografas - netampa geresniu fotografu. Nematau tikslo kazka slept, nebent esi komercinis fotografas ir nori prismaugt konkurentus
o nepanasu kaip ps su ‘curves’ suzaist ? pa’vintaginti spalvas ir valio #
Zibaila> galbūt ir norėtusi tos erdvės daugiau, bet liūtukai nėra įsprausti į rėmus, erdvės judesiui yra. Sakyčiau labai vykusi kompozicija
Oje, labai labai. Spalvos superrr
spalvytes rek