dukryte su uosviene :)

Nieko čia baisaus. Gražus padaras. Gerai O ir vaikas turbūt šaltakraujų fobijos neturės.

Nū kad karštos diskusijos užvirė Cha cha

Tiesą sakant niekada nemaniau, kad tau žmona leis įsigyti smauglį (beje, mes pažįstami, kartą metuose susitinkam bendros pažįstamos gimtadienyje), bet žinant tavo norą jį turėti, buvo galima to tikėtis. Žinau kaip tu myli savo šeimą, tad manau prieš pirkdamas smauglį labai gerai apsvarstei visus už ir prieš. Linkiu Jūsų šeimai stiprybės ir laimės Labas. Iki susitikimo, neužilgo tas jau gimtadienis.

Oj, kas butu jeigu butu… Kas butu, jei smegenai smaugliui lieptu vaikuti suvalgyti… O kas butu, jei jusu laiptineje aukstu zemiau gyvena pedofilas? Nekaltas… Ir jam patinka per virtuves langa stebeti is mokyklos griztanti jusu vaika… O jei jusu vaikas megsta saldainius, o dede pedofialas kaip tik tokiu katik nusipirko… O jei jus ne velnio nenutuokiat apie savo kaimyno polinkius… O jeigu… Kvankt?

o jergus Baisus Apakęs

rotveileris | 11-14 16:43 ir kaip manai kuri kompanija pavojingesne…sitas smauglys ar 2 dideli sunys??? manau nei tai nei tai nera pavojinga Šypsenaas savo sunis pazystu ir labai gerai,kaip tu ir rasei,man dvikojai baisesni padarai mano vaikui Mirkto del gyvates as sakau del to kad man ji negrazi Šypsenapavojaus as cia neiziuriu…

brrr… Baisus kam ta kirmina ant vaikiuko uzkrovet?.. Pavargęs Juokiasi

o siaip, tai man irgi tokie padarai nemalonus, man patinka tie, kurie kaili turi Juokiasi bet del daugelio pasisakiusiu baimiu, tai as irgi galiu pasakyt, kad tos baimes nera pagristos, is tikruju, sis padaras ne zmogus, kad del malonumo ar dar kazkokiu neaiskiu tikslu zudytu ka nors, jis turetu buti alkanas, kad sugalvotu, ka nors smaugt ir nemanau, kad ji kas nors laiko namie pusbadziu ir tuo labiau salia vaiko isbadejusi deda… Nekaltas

ElenutRaganut, ale žiūriu, tamsta visai neturite ką veikti. kartais. t.y. dažnai. t.y. labai dažnai.

Baisusbaisu

ElenėlėRaganėlė tu tas iš youtube video įdėjai parodyt kaip lengvai sugauna?tai paleisk juos gamtoje ir pažiūrėsim ar taip bus lengva,komike.

alkanam smaugliui šviežia mėsytė gali susivaident, tai tada jau niekas jo jėga nesustabdytų…nereikia pamiršti, kad tokie gyvūnai turi instinktus. Niekada taip nedaryčiau. Kai kažkurioj šalyje, zoologijos sode buvo galima nusifotografuot su liūtu ar tigru, fotografavosi visa šeima kartu su mažamete dukryte, kurios galvytės atsikando per fotosesiją dalyvaves plėšrūnas, ot pramogos…

cia ant kiek zmogus turi neturet proto,kad toki gyvi deti ant savo kudikio Apakęs matyt teveliams protelio dar maza Kanda ,cia juk ne zaislas,tas padaras gali ne tik ikasti,bet ir dar velnias zino ka padaryt !!!…mesk lauk ta padara ,kaip galima tokia slykstyne laikyt namuose,kaip dar kudikis mazas namie yra …protas protas pas tevus,tokio nerasta net Kvankt?

grazi nuotauka :] gyvunas irgi nieko :] ale idomus cia komentarai… ypac tu kurie bijo gyvaciu… tarkim tie zmones kurie bijo sunu… tai pamate foto panasia i sita tik su sunim irgi pasibaisetu…

pasmaugs vaika tas pitonas Piktas Kanda Kvankt?