Dryžuoti sausainėliai

Dryžuoti sausainėliai

home made? Nekaltas

Žinoma.

gražūs labai Šypsena

atrodo skaniai Taip

O receptukas nebus paskelbtas? Mirkt

Vaikystėj nekepėt tokių mokykloj? Cha chaŠitie kepti pagal tokį receptą: 0,5 kg miltų, 2 kiaušiniai, 150 g sviesto, 1 a.š. kepimo miltelių, 4 š. cukraus, 2-3 š. kakavos, 100 g grietinės. Išminkom iš šitų produktų tešlą, padalinam į dvi dalis ir į vieną iš jų dedam kakavos. Tada iškočiojam vienodus gabalus, dedam vieną ant kito, suvyniojam ir pjaustom. Gražiau susipjausto, jei dar šaldytuve palaikom tą vyniotinį truputį. Manau, kad čia ir iš kitokios tešlos būtų galima padaryti kažką panašaus. Lyginant skonį, tikrai yra ir skanesnių už šituos. Man tik buvo labai įdomu pabandyt gražiai padaryt tokius va. Kitąkart kepčiau iš kitokios tešlos ;]].

Gerai

Gražūs TaipReiks išbandyti. Angelas

Niam niam Gerai

Niam niam Šypsena

niekad neteko kept sausainių, reiktų gal pabandyt Šypsena šitie labai skaniai atrodo

shiaip tokiu gaminiu nemegstu, bet atrodo tai labai skaniai. Niam niam~

atsimenu situos sausainius… pradinese, vadovelyje buvo receptas Girtas

Buvo. Kepėm mamyčių dienai mokykloj dar Cha cha. Tik nepamenu, ar tas pats receptas.

kaip skaniai atorodo, reiks artimiausiu metu issikept Šypsena

kažkada iš gal ketvirtos kl. mokyklos vadovėlio su sese darėm, buvo parašyta kad sviesto reik, bet kada įdėt ne. tai mes mažos ir neprotingos, sviesto neįdėjom išvis. tai gavosi nenormaliai kieti ;D

Kažkada ir aš tokius gaminau. Niam niam

ir aš gaminau Tūsas kiek pamenu visai skanūs buvo Taip