Druskininku vandens parkas
Nenoriu į Maldyvus, alternatyva buvo kokia nors Europos SPA. Jokių Egiptų - Turkijų.
dar pora menesiu nevaziuokit i druskininku aqua parka, kol nebaige visko gerai sutarkyt, o po to tai tikrai verta… tuo labiau, kad veliau atsiras idomesniu ten dalyku, kaip pvz masaziukai visokie kuriuos egzotiskos paneles darys ir t.t…
Nuo 5dienio praleisiu 4 dienas Drukininkuose, vieną dieną iš jų bandysim praleist parke vandens.
Norėtųsi rimtų rekomendacijų kur, pvz., pavalgyt Druskininkuose skaniai ir kokybiškai. Kažkada buvau armeniškam prie įvažiavimo, tai visai normaliai pasirodė viskas. Gal dar kas ką pasiūlys?
Yra picerija Sicilija ir Sicilija2. ten skanu nebrangu, nu tik picos nelabai skanios (nelabai galiu sakyt ar skanios ar ne, nes del skonio nesigincijama,bet man tikrai neskanios). Tam vandens atrakcijonu parke yra Cili pica. Nebuvau, bet manau kad Cili visur yra Cili ir dar ne karto manes niekur neapvyle. dar salia vandens atrakcijonu parko yra tokia kavinuke “Sirdele” (Laisves aleja einat iki pat galo, t.y. jei eini nuo baznycios link vandfens atrakcijonu parko, tai vis eini,ji jau ir praeini ir kai baigiasi aleja, pereini gatve ir kairiau). ganetinai senamadishka kavinuke, bet skanu ten. ir labai nebrangu. vakarais ten jaunimas eina alaus gert . dar yra tokia vieta “Vido malunas”. nebuvau, bet tevai buvo, sake neblogai, ir siaip idomiau negu picerija. ta vido maluna rast galima taip: jei atvaziuoji is vilniaus pro snakryza kur yra statoilas, tai sankryzoj suki i kaire ir tiesiai tiesiai. kai jau matysi kad priekyje yra kita sankryza su sviesaforu, tai po desine bus tas vido malunas. hmmm… taip, kur cia dar pavalgyt… Zinau kur tikrai NEIT valgyt: picerija “Saulegraza”, “Bebenciukas”.
Jei jau busi druskininkuose, tai butinai nueik i “Kolonada” praleist vakaro. gera vieta, groja kas nors. tiksliai, ten irgi valgyt yra . malonus aptarnavimas, jauku, muzika, zodz liuks (www.kolonada.lt rasi visa informacija apie tai kas groja, kaip atrodo ir kur yra. o yra irgi netoli visai aqua parko). vat labiausiai i kolonada ir rekomenduoju.
tikiuosi nors kiek padejau.
jei ka- kreipkis.
p.s. tikiuosi kad maloniai praleisit laika
vasara ketinu nuvykt. kiek girdejau tai norintiems su klase nuvykt ten nepasiseke - rezervuota 2metam i prieki.
dievinu vandens atrakcionus! jau keliuose tokiuose parkuose esu buvus… o ryt vaziuojam i Druskininkus. tikiuos, ten irgi bus super
Tikrai butu idomu isgirst daugiau atsiliepimu. Kituose puslapiuose, kiek esu skaicius, tai labai ivairios nuomones. Nors is esmes visiskai nepatenkintu dar tikrai nebuvo
cia apie Druskininkus kalbi? Ten bilietu niekas nerezervuoja! Taip kad kazkas tau pamelavo…
tai kas svieziai buvo druskininkuose? vandens parke. kaip ispudziai? ar jau vanzdziuose nugaru netarkuoja? ar uzdaryti vamzdziai dar?
Savaitgali pora dienu lankiausi su seimyna. Geriausias laikas savaitgaliais - nuo 10 ryto, kai atidaro iejima. Veliau prisirenka daug zmoniu. Kazkaip mazoka tu pripuciamu ratu, skirtu leistis vamzdziais. Nusileidzia zmogeliai - isitvere padanga bega laiptais aukstyn vel ciuozt, o kas neturi - vepso prie tu stabdymo baseineliu. Gal kam jau atsibos ir teiksis palikt ta pripuciama dziaugsma. Nezinau kaip ten ta nugara imanoma nusitarkuot. Aptarnaujantis personalas minejo, kad gal zmogelis is baimes bande stabdyt mosikuodamas rankom kojom Nera ten ko blaskytis, sukryziuoji rankas ant krutines, suglaudi kojas ir leki zemyn. Jei tyska vanduo - uzsimerki. Visi takeliai atidaryti, tiek skirti leistis su padangom, tiek be ju. Cia gal “L.rytas” agituoja nevaziuot, akvaparkas reklamos neuzsakineja dienrasciu lyderyje
lietuvoje kitaip ir būti negali
Teko ne kartą Latvijoje auklėti tautiečius, kad nusileidai, palik ratą ir stok į eilę, nors ten ir prižiūrėtojai tą reikalą patvarko gan normaliai. o druskininkuose ką veikia prižiūrėtojai?
nu va, mes irgi šį savaitgalį buvom tam akva parke… Parkas kaip parkas - kaip visi, nelabai yra ką pasakot…
Buvom apsistoję spa vilniuj - beje, ne pirmą kartą ten nakvojau, tai irgi eilinis viešbutėlis, bet daugiau ten nenorėčiau važiuoti: kažkaip neypač smagiai nuteikia ta lietuviška provinciali publika… apsigyvenom ten tik todėl, kad paskutinę dieną sugalvoję kitur neberadom vietos.
Dažniausiai važiuojame į viešbutį "Pušynas" - nebrangus, pakankamai tvarkingas ir kas svarbiausia - ten turbūt geriausias maistas visuose Druskininkuose.
"Kolonadoj" gerai pasėdėti, jei kas vakare groja, bet maistas ten neypač.
ivertinsim vasario 16d
Viskas super buvau 103 kambari, vietos daug, silta plazminis telikas ir kaina tik 150Lt, greiciausei su nuolaida nes buvome vasario 14-15 diena, ir atrakcionai tikrai ispudingi o kaip smagu su mergina pasivolioti dziakuzi uz dvi valandas sumokejau 29Lt. uz abudu.
Tai patariu lekit su merginom tikrai padarysite ispudi o dar ten cilekas tai maistas toks pat kai visoje Lietuvoje.
Sekmes.
Mes ten visada einam valgyt, tik per pastaruosius metus ten porcijos už tą pačią kainą sumažėjo, bent jau po paskutinio apsilankymo toks yspūdis. Picos tikrai ne kokios. Geriau imt kepsnius.
Tai ten picos gabaliukus pardavinėja po 6LT. Mes valgėm kibinus - neblogi, tik po to ant bangų kai pašokinėjom negera pasidarė - teko eit į pirtis atsigaut.
Pritariu - "Bebenčiuke" (jei nemaišau) sūru ir šiaip ne itin higieniska viskas atrodo. O "saulėgrąžoje" tai valgiau "čili" troškinį, tai neįmanoma valgyt buvo - tų raudonų pipirų privaryta nežmoniškai. Suprantu, kad turėjo būt aštru, bet ne taip, kad neįmanoma valgyt.
Aš tai kaip tik sakyčiau, kad jokiu būdu ten neit. Bent jau aš niekad gyvenime ten neisiu. Bo nuėjom atsisėdom - restoranas apytuštis, padavėjų kruva prie baro šnekučiuojasi. Gal kokias 10-15min. nesulaukę meniu patys jo paprašėm prie baro. Tada kai išsirinkom, ėjom ieškot padavėjos kuri priimtų užsakymą. Po pusės valandos nesulaukę net dienos sriubos (kuri paprastai būna jau išvirta) išėjome net bijodami pagalvot po kiek laiko sulauksim pagrindinio patiekalo. O ir kainos tikrai ne mažos.
O kas dėl vandens parko, tai liuks - man labai patiko. 4ių valandų emociškai nepakako, nors širdelė fiziškai "sakė", kad "jau gana vyruti". Esu buvęs Suomijoj serenos vandens parke, tai Druskininkuose labiau patiko ir personalas ir aplinka. Beja, buvau pirmadienį, tai žmonių ne per daugiausia.
Tik va į pirtis per visokias akcijas-atrakcijas (pvz.: trynimąsi druska), kai prieiną visokių žmogelių, tai sugrįžti į realybę - kaip kokia laukinių banda be jokios elementarios kultūros ir pirčių komplekso taisyklių laikymosi.