“driftas”
vakar jamiau dideli posuki su tdi-nu,vos neuzsimusiau,nes smarves neuzteko dajamt kokia 30metru va su sita foto fiskas budavo ok posukiuose ziema
cipuot tdi
dek cipa
prisiziurejai greiti ir isiute?
kipsas-woodzis deze aftomatas-nusuks karobke papildomi arkliai
under- siaip slidi kelio danga,platus kelias su posukiu,tai uzmeginau kaip ir su buvusia darydavau,jau galvojau reiks kakalus kratytis is kelniu
daknisa tie automatai,per juos ir mano volga neragavo cipo tada belieka vazineti kaip ir visi eisme
buvo tukstanti milijonu kartu
^ na nedaknisa kai normalus motoras stovi,bet siaip mechanika man daugiau nebegalioja,man auto su mechanika tai didelis minusas
mechanika ir lavonvezis sakau NE
Automatas + sedanas sakau TAIP
Chuliganiskai emei ta posuki ? Tada pagal KET Chuliganiškas vairavimas 1000-2000 LT bauda su 1-2 metu teises vairuoti atemimu. Sprendzia policija
poziurio klausimas cia - as kai nusiteikes ir zinau kad mano automatas uzsilenks ar anksciau ar veliau, tai atsukta 500 einsteinu ir nesuku galvos kai sulus, vel galvosim. Foundation, kas cia tau su tais mentais?
kaune ner nei vieno ziedo ar posukio kurio nebuciau “chuliganiskai” paemes…
under geraij pasakIta
reikia numigt
nu normalus kitiems gali pasirodyti ir 2.0 su kokiu 100kw,bet siaip automatas turi siokia toki minusa pas maziau galingas masinas
wialniaz, o nors viena zieda ar posuki xujiliganiskai esi emes pareigunu akivaizdoje ?
as jamiau akivaizdoje aisku su darbine ir su rankiniu
audi