Driežiukai

Driežiukai

Ir sliekas! Juokiasi

o ka nesimpatiska? Mirkt

sliekas geriausias Juokiasi tas tai geras

gali jy nesioti kur tik nori, ant siukneles, ant arnkines, penalo, ant raktu, telefono, paltuko, marskinuku. Šypsena

Juokiasi sliekas

o cia jau skaitosi ne vaikiska? ypac sliekas ant marskinuku Juokiasi

kaip tik vaikai meno nesupranta ir ant marskinuku slieku nenesioja. seges ir kiti rubu puosimai labiau yra nesiojami vyresniu poniu, siu dzrieziuku pirkejai kaip tik vyresnio amziaus ant drabuziu, o ant telefono jaunimas. ir toms ponioms sventese ant siukneles ranku darbo driezas ar kokia velta sege tikrai neatrodo vaikiska, cia tik skonio reikalas.

jooo, nuo kada sliekas cia pasidare menu? net ir uzkabinus ji ant telefono, man menu jis nepasidarytu, ir nesuprantu kas cia tokio grazaus. nieko ypatingo, suverti keli karoliai ir cia tipo jau menas?? va cia TIKRAS, o ne pseudo menas :th04.deviantart.com/fs38/300W/i/2008/355/b/2/Emerald_Dragonfly_ by_gbdreams.jpg

Juokiasi Juokiasi nu tarkim del skonio nesigincyjama…

vaikai meno nesupranta? Apakęs gal reiktu sakyt kad supranta kitaip nei suauge… vaikai fantazija tokia turi, kad oj… ranku darbo driezu visokiu gali but, kad tikrai tikrai poniai tinka… bandau isivaizduot tikra ponia tikroje sventeje su suknele tokiu driezu… (vaizdiniai tik paprstu namu seimininkiu, o ne damu o svente eilinis pasisedejimas ale buitinis) toks driezas laisvalaikiui tikrai gali but nuotaikinga detale… ar siap crazy zmonem… o ant telefono tai del lankstumo nepatogu… pati kazkada tokia schema buvau radusi ir suverusi…

labai patogu ant telefono, kaip tik daugiausiai ant jo ir perka. Liežuvis

Šypsenasu tuo raudonu driezu buvaau net vestuvese ir tikrai lb graziai atrode ir lb originalus vakaro sviesose zibantis papuosalas. daug graziau negu kiniski pirktiniai, beja pirkti net nera niekur stikliniu gyvuneliu is karoliuku. pilnos parduotuves veriniu apyrankiu bet gyvunu nera. jeigu reikia naujakui vertos karvytes tai tik cia pas merginas per visa lietuva prasinedama gal ir gauciau kurios daro, o seip pardese nera.

Turint galvoj vėrimo ‘sudėtingumą’ ir laiką, kiek užtrunkama suvert tokį driežiuką, man keista, kaip juos išvis kažkas perka. Nekaltas

na todel ir erka kad pigu ir lb grazu,

mano drauge irgi tokius moka padaryt Liežuvis

O dzyziz…papuosalas ponioms Cha cha Mes paauglystes pradzioj tokiais ‘puosemes’…

sliekas krūčiausias :>

kad jau darbą visi aptarė ir nieko naujo nebepasakysiu, tai siūlau išsiaiškinti ir pradėti skirti tokias savokas kaip menininkas ir amatininkas. o po to jau postringauti apie meno sampratą įvairaus amžiaus grupėse Juokiasi

Ramaska, tu pati sau priestarauji Nekaltas krc bloga net skaityt Veee