Drenazas


Drenazas

Stovi pamatai, kol dar jie neuzstumdyti zememis manau tikslinga butu pasidaryti drenaza. Sukau galva kokio diametro drenazo vamzdzius imti. Besikonsultuojant su musu prekybos centru konsultantais kilo ideja, kad paemus 110 mm diametro dirbtiniu plaushu dengta drenazini vamzdi, jis atliktu ne tik drenazo bet ir lietaus vandens is lietvamzdziu surinkimo funkcija. Klausimai: kokiu atstumu nuo pamato kloti drenaza? Ar tinka varianta drenazas ir lietaus kanalizacija 2 in 1?

lietaus pasadaryk o drenazas reikalingas jei rusys daromas.

Rusio nebus. Drenazas sumastytas, del molingo sluoksnio po juodzemiu, stovi vanduo metro gylyje.

Kazkur skaiciau rekomendacija, kad molingoj zemej deti dranazinius su kokoso plauso apvalkalu, kitur- su geotekstile. Kaip tas kokosas gali nueiti laupais, jei jis po zeme apspaustas grunto? Gal gruntas su plausu sudare nepralaidzia plevele aplink vamzdi? Pas mane molingam grunte drenazas su kokoso plausu jau 3 metai- kokas berods veikia. O drenaza rekomenduojama kloti pagal pamata. Ir nejunk i drenaza lietaus, geriau atskirai.

as tai kombinavau lietaus nuvedima su drenazu. Dejau tokius sulinukus kaip sitam pav, pacioje su nuolydziu juos sujungiau kanalizoko vamzdziu vandens nubegimui, o kokosini vamzdi ipjoviau i tuo suslinukus siek tiek auksciau. Sistema tikrai gerai veikia.

Bet pas tave lietui ir drenazuis skirtingi vamzdzia, o cia kaip suprantu nori viska viename (drenazianiam) daryti. Pas mane irgi galutiniam sulinuke drenazas sueina i viena su lietumi- o ten jau vienu vamzdziu i bendra lietaus nuvedimo sistema

blemba pats sklypas ant kalniuko kaip ir, be to kanalas shalia, gal tada uztektu ir lietaus kanalizacijos normalios, o drenazo jei rusio nera tai arba nedaryti arba daryti mazesnio diametro, pvz 60 mm?

Jei jau desi lietaus kanalizacijai vamzdi, tai ir drenazui nesunku imesti salia.

jei gruntas molingas, drenazas aplink nama labai super gerai. Pasidariau ir nuo to momento nebebuvo nei vienos balos aplink nama, kai pries tai po kiekvieno lietaus susidarydavo balos. Bet lietaus vanduo turi nubegti kanalizoko vamzdziais. Gofra vandens nuvedimui netinka, ji skirta tik vandens surinkimui is grunto.

Kombinuotai dejau Nekaltas Tik 110 vamzdi su kokosu reik daryt kaip priklauso deti - kasi transeja ir pili ten zvyra, tada dedi vamzdi ir uzpili ji zvyru. engalima siaip atkasus imest drenazinio ir uzpilt juodzemiu ar moliu. Antri metai be problemu - dingo visos balos apie nama.

kokie diametrai rekomenduojami drenažui ir kokie lietaus. kaip tokie lietaus surinkimui ir bendram nuvedimui į miesto l.k. senukai.lt/santechnika-sildymas-vedinimas/santechnikos-prek es/vandens-nuoteku-sistemos/590421577130_5.html o derenažui lytagra.lt/index.php?cPath=7655 000715545 113/126 7lt.