Draugauti su vedusiu vyru???

Draugauti su vedusiu vyru???

Mano drauge draugauja su vienu vyru,veliau suzinojo kad jis yra vedes ir turi VAIKU,bet ji pakvaisusi del jo ir nezada skirtis,nors as jei sakau kad ji nesveika,kaip jus tokioje situacijoje pasilgtumete???

aisku, kad neklausyciau tokiu draugiu kaip tuLiežuvis

negudri ta draugeMirktMirktarba ji visai negrazi, arba dar kazka-juk reikia ir siek tiek savigarbos turet, daro geda visai moteru giminei, juk tyrimais irodyta-kuo tolaiu tuo maziau tu vyru apskrtiai bereikia.
be to cia musulmonu tradicijos, kad po dvi moteris turetŠypsena

GeraiCha cha

…na jei ja tenkina meiluzes vaidmuo tegu…Cha cha…o tu nesiskisk i kitu gyvenimus!Cha cha

As nesikisu y kitu gyvenimus,tik norejau paklausti kaip jus tokiu atveju elgtumetes…Liūdna

Nepergyvenk, cia tave siaip spilkom uzmete, nes truputi juokingai klausima suformulavai Šypsena

Siaip tai daug jau buvo diskutuota apie merginu rysius su vedusiais vyrais, gali rasti archyvuose. I tavo klausima pasakyciau nebent tiek, kad gal neskubek apsaukti jos nesveika. Buna ir taip, kad vyrai issiskiria, veda meiluzes ir toliau laimingai gyvena.

Aisku, dazniausiai buna priesingai Aš nekaltas

Nekenciu tokiu situaciju. Galit mane shmeisti, ar ka… man dzin. Bet mano nuostatos nepakeisit. Liežuvis
Viena karta sutikau tikrai patrauklu vedusi Vyrai vyra…Jis turi sunu. Nu ir ne uz ka - ne uz jokius pinigus - nesuguliau su juo. Ir galit dar labiau mane pagaidint, Cha cha bet as paskambinau jo zmonai ir pasakiau ka jis uz jos nugaros isdarineja. O taip - as taip pasielgiau Dovana.
Nu ir ka? Teisit? Tik jus - vyrai… As ne shventuole, bet nekenciu kai vyras apgaudineja ir kai moteriai reik tai kest… o tuo labiau -ziuret i tai pro pistus…

2-liute-
Su praėjusiu gimtadieniu Gėlės Bučkis
Tu pasielgei vedima savo sąžinės ir visai nepagalvojai apie tai, kokias pasekmes turės Tavo informacija tai šeimai, dėl kokių priežasčių Tave tas vyras kadrino. Jaunatviškas maksimalizmas, tai natūralu ir praeina.
Jei tas vyras Tau pasisakė, kad yra vedęs ir turi sūnų, tai reiškia, kad jis nėra visiškas svoločius ir nesiruošė Tavęs vedžioti už nosies.

Nesuprantu vyrų, kurie turi pastovias meilužes ir dar prisiekinėja joms meilėje. Vadinu juos teliukais, amebom ir kitais nesavarankiškų padarų epitetais. O jei dar ir meilužei meluoja, tada tai visiškas Blogai

Geriau kartas nuokarto nueiti į kairę just for fun Cha cha

Laikausi tokos nuostatos - niekada nieko nedaryk kitam, ko nenorėtum, kad tau padarytų.
Niekada neprasidėčiau su vedusiu vyru, bet sužinojusi, kad jis vedęs taip pat nepulčiau skambinti jo žmonai. Ji niekuom man nenusikalto, kad ją taip skaudinčiau.
Negaliu smerkti tų moterų-meilužių. Meilė akla. Bet man tik keista, kad jos tiki vyrų pasakojimais apie raganą žmoną. Juk jeigu jis taip apie ją kalba, vadinasi ir apie ją lygiai taip pat kalbės.
Man malonu, kai vyrai apie savo buvusiasias kalba gražiai ir be pagiežos. Tokius vyrus labai gerbiu.

kvaila merga ta tavo draugeleLiežuvis

Labas, Nuska Gėlės
Pasiilgau Tavęs Bučkis

O su manim ar prasidėtum? Cha cha Aš Tave visaip lepinčiau, kavos į lovą atneščiau. Ir apie žmoną blogai nekalbėčiau. Liežuvis

ech, nebūtum tu pakales Šypsena
aš taip pat tavęs pasiilgau Bučkis
blemba, atostogos baigėsi Liūdna
kavą galėsi rytoj man ant darbo stalo atnešti Cha cha
bet tai ir viskas - perduok linkėjimus žmonai Liežuvis

O kas liepia tai moteriai kest jo tuos vaiksciojimus i sona ir ka tu zinai, kaip ten toje seimoje yra. O kad zhmonai paskambinai,tai Blogai, labai zhemai kritai tokiu poelgiu. Na nepatinka vyras-siusk ji toliau, o ne skambink ir kiskis i ju santykius.
Tuo labiau palauk, gal ateis ir tau tokia situacija, kai isimylesi ir noresis kito vyro, o tau jis ims ir iskres toki pat shposa. Nepagalvojai, kad taip gali but? Lazda turi 2 galus, pamatysi.

Jooo,ne liute,o vista tu.
Skambinti nepazystamam zmogui ir berti druska ant zaizdos…oi taukstelt tau reiketu i galva.
O del kabinimu as dar karta galiu pasikartoti : ‘jesli s u c ka ne zachocit- kabel ne zaskocit’.
Tiek ziniu.

Nezinau, nezinau… Teisiog kartais teisybe buna tokia juoda, o melas baltas… Manau, kad atskleidusi tiesa moteriai tu tikriausiai suknisai jos gyvenima. Neteisk ir pats nebusi teisiamas.
O del vedes, nevedes… Pati nenoreciau iklimpti i tokius santykius. Nenoreciau… Bet - never say never. Paprastai tuos, kurie atsizegnoja, issizada, sako niekada - gyvenimas skaudziai pamoko… Sakau, nes pati gavau pora skaudziu pamoku. Todel dabar sau ir sakau - never say never.

Mirkt

papai tai kaip tikras nygeres Blogai

papai nukare… Blogai