dovanu is Belgijos
kairys jau tuscias
Visi “Trapistiški” .O chimay buvo pirkt ir pas mus,tik kaina šiek tiek 7 lt už buteliuką.Deja mūsų protinguoliai uždraudė,kad tauta(ypač kaimas)nenusigertų
chimay? be problemų - “gero alaus” krautuvėj Vilniuj - raudonas, mėlynas ir auksinis. O westmalle ar tik ne ÖL bare Kaune turi?
Westmalle kaip tik geriu Visai nieko, tik labai isskirtinio kazko nera apie ka galeciau parasyt Rytoj bandysiu chimay arba carolus. ps: pagalvojau, kad gan primena westmalle volfo porteri, bent is butelio. Jei gericiau po kokiu 4 bokaltu jau tikrai neatskirciau
Beje Belgijoj tokius “trapistiskus” alus verda tik tos oficialios ±7 trapistu gamyklos, ar tokius verda labai daug gamyklu, tiesiog oficialiai negali vadintis trapistu alumi?
Chimay - daug isskirtinesnis skonis nei westmalle, bet turbut mano skonio receptoriai nejautrus, nes paskaiciau atsiliepimsu apie sita alu tai visi kalba apie vaisiu aromatus, bet man jokiu vaisiu nesijaute, o tik kazkokiu vaistazoliu aromatas, kuris man nelabai pries sirdies buvo. Panasu aromata jauciau ir primator tamsiame aluje, taciau irgi kiek skaiciau atsiliepimu apie tas vaistazoles mazai kas kalbejo. Taip ir nesupratau kodel as jauciu vaistazoles, o kiti apie tai net nekalba
carolus - 9% tripelis, na nieko nepakomentuosiu, nes tiesiog per stipru man, paprasciausiai alkoholio stiprumas uzgozia visa kita, nors ten kazkas idomaus ir yra sitame aluje
kartais ne silta alu gerei?