Dovaneles! (2)
Heh, gerai atrodo
Kad ir ne wow, lol, bet vistiek baisu.
ka? nesupratau Ogrish ka norejei pasakyt tuom
Nemėgstu tokio stiliaus grafikos/piešimo ir tiek.
Pritariu Ogrish, bado akis tokia vaikisku pasaku grafika
4:43 youtube.com/watch?v=tq6IFNWLR4k bet gerai tai kas baigiasis gerai youtube.com/watch?v=XAJZ3AurgU8 Galės toliau nolifint…
Cia ne grafika esme o kaledine nuotaika
Tikros kalėdos tik Ironforge…
O man tai kaip tik ta pasaku grafikele super. Kur megina atkurt kuo tikroviskiau tai suds gaunas kaip tik. Beje, tikroviskumas tai tik realybei. Va o cia ir pasaku saly gali pasijust, goblinai, trolliai, numireliai, elfai. Man kaip tik koncepcija super WoW`o ir kitu panasaus zaidimo stiliu.
man patinka tas stilius, toks komiksu/piestinis zaidimam tinka stilizuota, o wa tarkim piesiniuose as irgi megstu realizma kaip sakoma kiekvienas turi savo skoni
Man piešimas ir patinka, pvz Borderlands, Shank . Bet įpač nepernešu “wowinio” stiliaus. Vieninteliai (jei atminties neapgauna) kuriuos žaidžiau ir pripažinau tai buvo Torchlight ir DeathSpank.
Ogrish, linkai geri O del grafikos, tai kai screenus ziuri atrodo nekaip, bet kai zaidi tai visai graziai ziurisi…
Na jei būtų tikrai su visam pražuves jo 5 metų “darbas”, manau jis tikrai būtų pasikabinęs. Iš vienos pusės žiauru, o iš kitos…
Kas gali buti, kad garso nera ant Asus k52j , zaidziant COD black ops, ar worms reloaded, o tarkim Gta 4 viskas puiku?