Dovaneles! (2)

Dovaneles! (2)

Tesiant svenciu tema Šypsenaipix.lt/images/23523640.jpgipix.lt/images/89543589.jpg

Heh, gerai atrodo Mirkt

Kad ir ne wow, lol, bet vistiek baisu.

ka? nesupratau Ogrish ka norejei pasakyt tuom Cha cha

Nemėgstu tokio stiliaus grafikos/piešimo ir tiek. Cha cha

Pritariu Ogrish, bado akis tokia vaikisku pasaku grafika Nežinau

4:43 Geraiyoutube.com/watch?v=tq6IFNWLR4k bet gerai tai kas baigiasis gerai youtube.com/watch?v=XAJZ3AurgU8 Cha cha Galės toliau nolifint…

Cia ne grafika esme o kaledine nuotaika Šypsena

Tikros kalėdos tik Ironforge… Šypsena

O man tai kaip tik ta pasaku grafikele super. Kur megina atkurt kuo tikroviskiau tai suds gaunas kaip tik. Beje, tikroviskumas tai tik realybei. Va o cia ir pasaku saly gali pasijust, goblinai, trolliai, numireliai, elfai. Man kaip tik koncepcija super WoW`o ir kitu panasaus zaidimo stiliu.

man patinka tas stilius, toks komiksu/piestinis Šypsena zaidimam tinka stilizuota, o wa tarkim piesiniuose as irgi megstu realizma Liežuvis kaip sakoma kiekvienas turi savo skoni Mirkt

Man piešimas ir patinka, pvz Borderlands, Shank Gerai. Bet įpač nepernešu “wowinio” stiliaus. Vieninteliai (jei atminties neapgauna) kuriuos žaidžiau ir pripažinau tai buvo Torchlight ir DeathSpank. Drovus

Ogrish, linkai geri Gerai Juokiasi O del grafikos, tai kai screenus ziuri atrodo nekaip, bet kai zaidi tai visai graziai ziurisi…

Na jei būtų tikrai su visam pražuves jo 5 metų “darbas”, manau jis tikrai būtų pasikabinęs. Juokiasi Iš vienos pusės žiauru, o iš kitos… Cha cha

Kas gali buti, kad garso nera ant Asus k52j , zaidziant COD black ops, ar worms reloaded, o tarkim Gta 4 viskas puiku?