DotA Allstars


DotA Allstars

Patinka man dota Gerai. Ypac sitaip owninti.

wtf?

cool_V_N1, kas yra? WC3 custom games. Cia inetu yra losiama.

parsisiunčiau WC3:ROC ir WC3:TFT. kai baigsis WoW laikas už kurį sumokėta, tai žaisiu WC Šypsena

tie owning, pawned man kazkaip kvailai atrodo. Cha cha

Killerbee, o man ne. As priprates prie ju. Jie valdo Gerai Cha cha. Lietuvoj yra visiskai nepopuliaru Dota, bet cia US, tai nerealiai. Gali 24 valandas per para be perstojimo kalti. Ir taip uzveda…

Owninimas… tai, kad pries noobus losei, jei baiget 33-16, o priesininkai taip ir nesugebejo nukalt tavo sa ir leido tau tiek prisifarmint. Ar cia gal -em? Nes kazkaip greitai baigesi zaidimas.

Wiz, jo, cia em. Nu kaip cia pasakius pries noobius… Nuo komandos daug kas priklauso, bet ir nuo pacio taves. Jeigu tu galvoji, kad SA lengva owninti, tai klysti. Su juo tik reikia moketi…

O gal aiskaiu tiksla sito daigto pasakysit? Cia tipo kaip normalu WC ar tipo tik su heroe begioji?

baze pries baze, tu valdai tik viena heroju, sunku paaiskint, reik pazaist, kad suprastum…

Wiz, kaip suprantu tu losi dota. Kokiuose servuose? Battle net’e ar siaip lane? Jeigu bnet’e tai mielai prisijungciau Šypsena.

Battle net’e, europoj. Nikas Snpr favorite -dm Šypsena Siaip jei pamatysi geimus su pavadinimu kurio gale zone gali laisvai joinint, bus lietuviai, 90%, kad bus su geru ban listu, mazai leaveriu ir beveik 100%, kad tai bus -dm’as Šypsena. Koks tavo nikas?

Tik dabar daejo, kad tavo nikas screene puikuojas Šypsena O kokiu laiku online buni? As dabar nelabai aktyviai losiu - sesija.

Nu gal wisai ir nieko. O ,kad battle nete tai reik originalo ar kaip? Drovus

Shiknavickas, jo, ~80lt kainuoja. Bet manau gali zaist ir lt servuose su neoriginalais, balticum speju serva turi? Nekaltas

Wiz, as US East serve losiu, bet galiu susikurti account’a ir EU. Pasigausiu kada tave. Siaip dm mazai losiu, bet limpa man ir tas Tūsas. Parasyk privacia kaip galesi losti.

Shiknavickas, cia yra ne tik nieko, bet super Gerai Taip. Ypac kaip uzsivedi, tai nerealiai uzveda Taip

O kodel US? Europoj gi mazesnis pingas turetu but, o ir klausimu ka, prapinginus, LT raides salia niko reiskia Šypsena

Wiz, losiu US servuose del to, kad as ten ir gyvenu.