DooM 3 - nostalgija
Doom/Doom2, va ten tai nostalgija
Na cia isirasiau DooM 3 - BFG Edition belaukiant, kur vakar anonsavo
man tai Duke Nukem yra nostalgija
As tai jau prazaides tiek doom, tiek dn3d su visais 3d pagrazinimais, tai perejau dabar ant Heretiko. hexen kazkada zaidziau kelis kartus, bet uzsiknisau su galvosukiais Per daug ilgas pasirode jis man.
Koks BFG edition? A jau radau youtu.be/AcVVPaFoSZo bet tai kas iš to remastered ir new levels, bet tik x360 ir ps3. *bliamba*ing *kekšė*. Ar PC vis dėl to bus?
Bus ir ant PC, bet be keliu nauju LVL, daugiau turbut nieko ten nebus. Butu va rimeikine 1/2 doom su treciojo varikliuku, va ten tai butu geeeeris!
Sandman^KFMF, taigi buvo galima ant D3 pasileisti Doom - archyvas kazkur ~ 150 ar 50 Mb, isikeli kaip moda i D3, kazkokia sakar makar procedura su cfg ar pavadinimais konsoleje (seniai buvo nepamenu tiksliai), ir vualia, losi doom D3 aplinkoje, geriesi sienomis, ginklais, HUD ir t.t. Laksciau pasileides pirmame lygyje, rinkau nuo zemes melsvus gyvybes sviesuliukus ir saudziausi, bet toliau ir nejau, net neatsimenu kodel
Kaip shooteris tai tikrai geras, bent man. Reiks gal kada padabot dar.
eikit tik ghost recono naujo lošti, o ne šitas senienas
wiki rašo: A re-release of Doom 3 called Doom 3 BFG Edition is expected for release in Q4 2012 for PC, PlayStation 3 and Xbox 360. The BFG Edition will feature “greatly enhanced graphics”, a checkpoint save system, and support for 3D displays and HMDs. Also, the game will include the previous Resurrection of Evil expansion, and a new single player expansion pack called The Lost Mission. Additionally, it will include copies of the original Doom, and Doom 2. The BFG Edition will also feature the ability to use the flashlight while holding a weapon, in the form of the so-called armor-mounted flashlight.
timbabukas: zaidziau ta dalyka, bet jis ten man atrodo tik keleta pirmu lvl buvo padaryta. nes visi perkurti fanu. o su D3 detalemis perkurti visus D1 ir D2 lvl, tai jau butu daug darbo ko fanai turbut nelabai gali padaryti.
Man tais laikais patiko labiau Heretic .