Diskusijos krikščionybės tematika

tau gerai Laimingas

100% PASITENKINIMAS ŠIRDYJE SALDUS KAIP MEDUS ŠVELNUS KAIP PŪKAS SKAIDRUS KAIP MOTINOS AŠARA NETEKUS KŪDIKIO… Bučkis

Krikscionybe kaip religija? Šypsena nuvyle? na nenuostabu juk nenuviltu tik tada jei galvotum taip kaip parasyta ta knygute Šypsena taciau niekas netrukdo perskaityti kitu “vadoveliu” islamas, budizmas, induizmas ir t.t. pasiziuri palygini ivertini ir manau tada viskas aisku Šypsena kryziukas kad butu “kietai”, kilimelis ir lanksytmasis i Rytus -“neiprastai”, plike- “nepakartojamai” Cha cha taigi zmones gyvenat ne pagal kazkokias knygas Šypsena juk rysi jei toki randi tai randi pats, o ne todel kad taip kazkur parasyta Šypsena

galima skaityti skaityti ir baisetis tuo kaip buvo elgiamasi ir t.t. bet realiai tai nei vienas mes is to nepatyreme, galima tik teigti kad neradome sau pritinkanciu minciu daugiau nieko. radai, vadinasi tau tinka, ne tai ne.

O kodel turetu nuvilt? Zinoma ne… Šypsena

As dabar is naujo pradedu atrasti tikejima. Ilgai man to nereikejo, bet kai ateina sunkus gyvenimo momentas, visi pradedam ieskoti paguodos kazkur auksciau. Krikscionybe manes nenuvyle. Tiesa sakant, man juokinga kai zmones praktikuoja visokias rytu religijas, sektas ir pan. Tiesiog poza, mada ir snobizmas. Ka gali lietuvis suprast apie budizma? Charakteris, temperamentas, tradicijos- viskas lietuviska. Mane zavi senos tradicijos, todel megstu nueit i misias. Man labai grazu tos apeigos.

grazu, kaip kam, man nebent choralai, daugiau nieko. Pamokslai tiesiog ne man, truksta logikos, kiekvienam sawo.

na jei netikintis, tai kuo ji turejo nuvilt? o jei ispazinai sia religija o dbr nebe ? priezaistis turetu but Šypsena

Jau seniai zmones nusivyle. Taip atsirado protestantai.

ta krikscionybe man isviso kelia juoka,nerupi ji man visai,gyvenu ir tiek,kam cia nuolat melsies,aukosi savo laika tam kas neirodyta?

As tikintis, bet manes nenuvyle, nematau priezasties kodel turetu Nekaltas… O jei ankciau sia religija o dabar nebe, tai greiciausia niekad nemokejai jos ispazint, ir tai tau tapo nemalonia rutina Šypsena

gal paprasciausiai as jos niekad neispazinau, tai buvo tik tevu noras paverst mane kataliku ? na as dbr visiskai kitaip galwoju, esu aceit biski priristas prie sitos religijos, ir dalinai atimta siokia tokia laisve, bet man tai netrukdo ir as vis vien sakau kad esu laisvas zmogus, net ir nuo krikscionybes kazkuria prasme Nekaltas

celibatas kataliku išmyslas one kriksčionių Taip

visiskai shiems laikams nepritaikytas religinis griozdas…net labai gaila.blogiausiai tai,kad alternatyvoje yra tik psichozines sektos

visos religijos tame tarpe ir krikscionybe vienaip ar kitaip varzo zmogu, jo laisve. nesakau kad tai labai blogai, bet tai yra formuota pries daug tukstantmeciu ir viskas labai primityvu. as asmeniskai nesiremiu nei viena religija konkreciai, bet tikiu kad yra dievas kaip pradas. skiriu geri nuo blogio. man to pakanka. siaip krikscionybe mane nuvyle savo primityvumu sakyciau… Cha cha

manau kad nea…gal kai mazesne buvau tikejau ja…bet kuo toliau tuo labiau ja netikiu…netikiu dievu…yra kazkas antgamtisko…ne kiekvienas zmogus taj supras…ne kiekvienam lemta taj suprasti…

jioa, a jeigu suprasi tai tu tada busi dievas, arba isprotesi tiesiog, arba mirsi Taip

mane nuvyle…visos shiandienines baznycios dogmos yra labai nukrypusios nuo senuju, kurios atsirado prie pora tukstanciu metu…seniai i baznycias nebeinu kaip i “dievo namus”, nebent kaip i ispudingus architekturos pastatus Laimingas

jioa, nebent architektura, skulpturom, freskom ir paveikslais ten tikrai verta nueit ir pasigrozet. Tai kulturos dalis tiesiog Šypsena

tai vat ir reiketu pažymet autoriaus temos pavadinime apie ka visgi eina kalba ??? apie krikščionybe ar katalikybe ???