Diskusijos krikščionybės tematika

Žmogus, kuris išpažįsta visokias išgalvotas religijas arba netiki Dievu.
Labas

bent jau išsiaiškink, ką reiškia žodis “pagonis” tamsuoliCha cha

Šventas raštas yra Dievo žodis, tik tada, kai tuo tiki. Kitu atveju tai eilinė knyga. Įtikink, kad tai Dievo žodis, kad tai tiesa. O jei nesugebi, tada verčiau tylėk ir melsk Dievo atleidimo.Kietas

Senovej zadintuvai buvo gaidziai… Cia gaidi sukure zmogus?

Deja, mes jau beveik nebeturim savo.

O kodėl Krikščionybė? Juk mums visiškai netinka ta religija, ji kylo iš žydų ir kam ji mums. Mes turim savo.

nenuvyle,nes niekad ja taip netikejau kad nuviltu.nesuprantu kaip galima tiketi,juk krikscionybe visiskas snipstas.krikscionybe yra sukurta silpnavaliu zmoniu,kurie nebezinojo kur detis,todel sumaste sukuti kazka,kas padetu jiems isgyventi…o visus krikscioniskus simbolius,pereme is senosios persijos tikejimo.nera jokiu rimtu irodymu,ir visi tiki?? yra tik tikejimas,tik jis.kuris zmonems padeda,bet ne dievas,nes jo nera.zmones tikedami sau taip padeda.tegul,bet labai uzknisa religijos kelimas,tiki ir tylek.tikiu kad po daugel metu zmones tik juoksis is siu laiku zmoniu,sakydami kad kokie jie naivus buvo.tai tiek.

baznycios isakymus sugavlojo zmogus, bet ir tas zmogus numate toki dalyka: svesk sventes Mirkt . ziurint i istorija, reikia gi kazkaip pateisinti moketas 10-tines baznyciai viduramziais Mirkt stai tau ir 5 isakymas : Padėk išlaikyti savo Bažnyčią. beje, kuriam isakyme parasyta dirbk. o kaip ten tuos 10isakymu perskaitei? ka juose blogo matai? ka blogo matai: Gerieji darbai sielai Gerieji darbai kūnui
a? Šypsena Mirkt

tie kas atsisako krikscionybes ir tampa netikinciais, ateistais ar agnostikais yra tokie pat tamsus kaip ir aklai tikintieji krikscionys ar darvinistai, kurie bijo atlikti 5min namu darbus, nes taip giliai jie valdomi ego.

toks paprastas klausimas Nekaltas

ne, nes niekada netikejau

Sakyciau krikscionybes pagrindas ant dievo baimes. Kai paklausi kas yra dievas atsako tai meile,geris,laime,dziaugsmas. Na gerai o tai kodel tas geris kuria blogi,skausma ,kancia ir t.t. Nes pagal biblija tai zmoniu istremimas is rojaus,pasaulio potvinis,Sadoma ir Gomora sudeginti miestai ir t.t. Daugybe pavizdziu kur dievas “geris” daro blogi. Tai kaip cia iseina kad “gerio” reikia bijoti kad nenubaustu? Cha cha Cha cha Cha cha

jei zmones(dievo kuriniai pagal biblija) neprisish.ktu, tai nebutu sodomu ir gomoru bei isvijimu is rojaus Šypsena dievas zmones myli.o kai zmones spjauna y jo puse jis supyksta. jei gyveni darnoje su aplinka(remdamasis dievo istatymais) tai nebijai nieko,nes tavo sajungininkas yra pats dievas. o dievo pasiulytus gyvenimo istatymus zinai-jie yra 7 arba 10 Mirkt

Gerai, yra sakoma: Dievas yra džiaugsmas, gėris, išganymas… Bet kaip moko krikščionys - bijok Dievo, nes jis galingas, melskis jam,… Žodžiu kur dingsta tas gėris, DŽIAUGSMAS? jeigu reikia bijoti? Čia tik vienas iš aspektų.

turbut nesi susipazines su krikscionybe kad tokius niekus paistai Šypsena pasiskaityk sv. rasta ir suprasi kad nera ko bijoti.krikscioniu dievas sako “as tau duodu laisva valia-gali ateiti pas mane ir gausi viska ko taureikia”. o ko tau reikia? pinigu? jis to neduoda,jis duoda ta gery ir dziaugsma kuris tau kzkodel yra pradinges Šypsena

krikscionybe niekados man nepatiko…tiesiog jauciu,kad tai ne mano religija…man artimesnes religijos budizmas,induizmas…kazkas i ta puse…o dar kai tiek krikscioniu yra nuobodos tai isvis…

Niekada ja nesizavejau, tai kaip ir nebuvo ko nusivilti… Nekaltas

hm… nusivyliau krikscionybe ir pasakymu kad dievas gailestingas kai musu seimoj, kai man mazdaug buvo 12metu, prasidejo laidotuves… vienais metais 4, kitais 3, kitais 2, ir t.t. nebeuztenka ranku pirstu Nežinau atbukau - jokiu jausmu nebegaliu isreiksti laidotuvese Nežinau ir dar kiekviena karta porindawo kunigas - dievas gailestingas. Nesamone… per daug brangiu zmoniu ateme is manes. Buvau sumastes issikrikstyti, bet negaliu, yra artimieji, kurie tiki ir ju nuomone yra svaresni uz mano norus, vis delto jie mane paleido i pasauli. Praita vasara radau alternatyva - budizmas, ir iki dbr labai domiuosi ir lyg supratau kad tai mano religija Šypsena viskas pagrista protu Šypsena

dar… kai labiau panagrineji istorija tai pamatai kad krikscionybe pletesi kaip religija kalavijo pagalba. Tai dar viena priezastis del kurios, krikscionybe yra labai smarkiai smukusi mano akyse, dar - visi pedofilijos skandalai. Niekas nenuneigs kad jie buvo ir yra. Jau isaiskino. Tai kaip galima tiketi visomis tomis skleidziamomis religinemis tiesomis? ar visiems vienodai kas buvo praieityje ir kas dedasi dbr ?

kirksnis rašė:

turbut nesi susipazines su krikscionybe kad tokius niekus paistai Šypsena pasiskaityk sv. rasta ir suprasi kad nera ko bijoti.krikscioniu dievas sako “as tau duodu laisva valia-gali ateiti pas mane ir gausi viska ko taureikia”. o ko tau reikia? pinigu? jis to neduoda,jis duoda ta gery ir dziaugsma kuris tau kzkodel yra pradinges ŠypsenaGerai, o kaip pasirinkimo laisvė? Kaip liberalumas? Krikščionybė nepripažįsta jokios kitos religijos apart jos. Krikštas. Krikštyja vaikus dar naujagimius. Ar jie gali pasirinkti? Už juos yra nusprendžiama, padaroma. Neturiu nieko prieš visas religijas, bent jau stengiuosi jas toleruoti. Tačiau mane auklėjo kaip krikščionį, priėmiau visus sakramentus ir ką man tai davė? Ogi visiškai nieko. Žinau, turėjau dvasiškai patobulėti, surasti vidinę ramybę… Na bet pažiūrėjus kaip tas kunigas, kuris tau aiškina Dievo mokymus nusisukęs sodinasi zakrastijos virėją sau ant kelių ir koketuoja Baisu