dishonored
Mažokai čia aktyvumo naujų žaidimų klausimu, tai bandysiu pajudinti. Žaidžiat kas šį gerį? Kaip sekasi? Stealth ar bloodbath žaidimo stilius gaunasi? Mane tai sužavėjo žaidimas savo galimybių įvairove, kai tam pačiam tikslui pasiekti gali panaudoti tikrai daugybę būdų. Aš šiaip stealth megėjas, tai daugiau karstaus stogais ir slėpiuosi pakampėm, bet iš pirmo karto misijos vistiek be nužudymų nepadarau, nors visda mastau, kad norėčiau misiją pakartot, tik šį kart be mirčių. Tačiau palieku kaip yra ir pamatęs pabaigą (yra 2) nuspresiu, ar bandyti pasiekti kitą. Šiaip žaidimas labai netgi geras.
Nepatiko, kad first person Pažaisiu, kai nebus ką žaist.
kabina čia tas first person Kitu asmeniu nelabai ir pavyktų įgyvendinti šio žaidimo
Kaip tik third person būtų žymiai įdomiau
na jei butu 3rd manau butu lyginamas su Assasin Creed…
Laukia savo eilės jis. Dabar užsikabliavau ant World of Warplanes grynas Il-2 tik bižki supaprastintas ir su blogesniu damage modeliu, bet visa kita
Jei butu 3rd greiciau su thief serijos zaidimais lygintu nei su assassins creedu, ypac del stealth sistemos.
rado skirtuma. O kad kaukė ne raudona, nieko tokio? Žaisi? Manau kūrėjam px, su kuo jis lyginamas. Esmė kad labai gerai padarytas ir smagu žaisti, įdomios misijos. Aš tikrai manau, kad iš trečio asmens būtų visiška pieva, nes teleportas čia vienas pagrindinių žaidimo aspektų, ir nenumanau, kaip ten reiktu persikelint trečiu asmeniu. Trečio asmens gerai, kai daug animacijų ir kovų, o čia visiškai kitas žaidimo stilius. Daugiau Stealth, ir kievienoje misijoje, norint tyliai prasisukti, reikės ir gerai pagalvoti ir tiksliai, bei laiku atlikti veiksmus. beje žaidžiant kažkodėl neapleidžia jausmas, kad kažkoks HL modas čia.
na manyciau kad kurejams ne po.*pimp…* su kuo ju kurinys bus lyginimas, nes visur yra etalonai, yra lyderiai ir norint tapti lyderiu savo arba panasiame zanre, reikia ziureti i tai, kas dabar yra rinkoje ir pagal tai koreguoti kurimo procesa…cia gi elementarus marketingas, kitaip kodel gi zmones kai kuriuos naujai pasirodancius zaidimus, vadina senuju “zudikais”?logiska, kad pries pradedamas losti, zmogus nori nenori ieksos zaidime kazko jau matyto, taip smegenine veikia, pats gi sakai kad HL modas galvoje sukasi, gal del to kad kazkuo panasus…kitas su creed lygins, trecias dar su kuo nors, taip jau yra…
Tingiu čia skaityt, bet pasakysiu, kad ko gero nr1 šių metų žaidimas. Į kurį žiūrėjau gan skeptiškai ir per daug nesitikėjau iš jo, bet už tai davė x10 daugiau nei tikėjausi.
Tai kad thief irgi yra 1st person žaidimas ir dėl to jis nėra prastesnis ir stealth žaidimui tai tinka. Pripratę mat prie konsolinių štampų…
Ogrish Man jis irgi prie geriausių šiemet. Aišku dar iki naujų yra laiko, ir keli geri išeis, bet šis netikėta staigmena. Praėjau ant stealth, tai likau sužavėtas. Galvoju ar verta eiti žudant visus. Ėmiausi dabar deux, nes radau, kad irgi stealth žaidimas, tai jo po jei nieko rimto neišeis, reiks šitą pakartot skerdinių tematika