DIRT2

DIRT2

PS3vsPC Šypsena Įdėkit kas su DX11 palyginimui Šypsena

haha… replay’ius primena grid. nuostabuji zaidima Cha cha kuris man net aktualesnis, nei nfs shift. taipogi dirt2 mano vienas is laukiamiausiu zaidimu saraso Cha cha codemasters visad manes nenuvyle :]

raasde > dirt ir grid ypatingi tuo kad gali normaliai su klaviatura zaisti, o nfs shift su klaviatura yra Špyga

Ale nelaukiu visiškai. Tas pats grid, tik ant žvyro, nieko įdomaus. Kas pilną žaidė ten ralio yra dar iš vis? Šiaip racingo nereiktų su klava apskritai žaist Cha cha

kushliau, kai isleis ant steamo, pasiimsiu, nes turiu kupona nemokamam zaidimui. tada ir pamestelsiu screenu Šypsenabeje sita fotke nelabai parodo skirtumus tarp vaizdu. skirtingi atstumai Šypsena

grid paskutinis ***** Šypsena

pats tu **** xD

cia noreta parodyti, kad ant ps3 rezoliucija mazesne? Šypsena

?, ant ps3 rezoliucija eina 720p ir 1080p. daugelis dabartiniu vaiku kompu sedi su 1050 monikais, senesni daugelis turi 720p rezoliucijas Šypsena tad ps3 neatsilieka nuo nieko Šypsena

Ne rezoliuciją norėjau parodyt, o grafiką. Bent jau man pasirodė mažas skirtumas. Tik fps ant PC žinoma daugiau Cha cha

ech tik dx10, bet vistiek smagu visai pazaisti, geesnis nei grid 1

Valdas, kodel tik dx10? gi bus ir Dx11 Šypsenao siaip kai iseis praneshkit(nes nelabai as domiuosi, kada koks zaidims iseina), prasuksiu ant dx11

Nieko ten nesiskiria beveik…youtube.com/watch?v=6QpAMzTCDpg&feature=related