Dirt rally
Pagaliau normalus ralis Nesitikėjau tokio hardcore simuliatoriaus iš codemasterių Pasiėmiau early access. Žada metų gale išleist. Kol kas tik nesubalansuotas sunkumas, ant lengviausio sunkumo +1 minutė, ant vidutinio +30s Bet šiaip viskas labai liuks PEr sunkus gal tik man biški, bet laukiau ralio žaidimo daug metų. Dirt 3 jei nebūtų to šūdo ghymkana, tai būtų galima žaist dar. WRC4 pusiau veikiantis. Daugiau kaip ir nėra nieko.
Nesupykč jei kas gerą hardcorinį ralį padarytų kaip šitas su stage’ais po 30-40minyoutube.com/watch?v=9C2q7XXfla0
Wow kiets Nu šitam irgi gana ilgų yra. Nu 30min tai neištverčiau turbūt
inter: blemba sita pamenu zaidziau, zaidziau ir visada budavau vos ne paskutinis kad ir kaip gerai vairuodavau! bent jau pagal mane
Muziqui turėtų patikt šitas. AMD logotipų daug žaidime
Kusliau, jo sits su amd susidejes. bet cia pre release’as tai del to neimu, juolab, kad su korta jis ateis man rodos. Project Cars kazkaip i fail panaseja kuo tolyn, juolab, kad studija jau pradejo sneketi apie 2 zaidima irgi crowd fundinta, kas nelabai geras mintis man kelia. JUolab ta neigiama reakcija del nvidia isikisimo ir nintendo farsas jiems negerai atsilieps su antro zaidimo financavimu. abejoju ar daug zmoniu nores finansuoti kompanija, kuri tiek kontroversijos apturejo iskart zaidimui tik isejus
Nu šito pirkt nereik bijot. Čia gi didelė kompanija, o ne kokie šūdarankiai indie devai, early access tikrai išleis žadėtu laiku ir nenukels metam. Šitas turi labai gerą online integraciją. Jų svetainėje gali sukurti lygą ir visi kas joinina mato ją savo žaidime ir laikai automatiškai uploadinasi Turėtų visi racingai tokią sistemą turėt. O pCars taip, ten jau failas iš supporto pusės Šiaip viskas būtų ok, jei ne kūrėjai blogesni už EA. Man atrodo jie nuo EA nepabėgo, o EA juos išspyrė Šiaip būtų labai geras žaidimas, bet matosi, kad po išleidimo jį apleido praktiškai ir labai lėtai taiso bugus. Išleidimo dieną rasti bugai vis dar nepataisyti. Nu bet žaist galima. Blogiausia, kad nieko tokio nei ant PC nei ant konsolių nėra. Nu ant PC dar galima rast panašių, bet jie visi orientuoti į MP ir turi kur kas mažiau content. O šnekėti nepradėjo, o jau kuria pCars2. Jie pasakė, kad crowdfundingo jiem nereikia, jie turi užtektinai lėšų. Jie turi sukūrę fanbojų armiją, o visus kitus išbaninę, kas apie bugus praneša, patchų reikalauja. Tai tie fanbojai ir crowdfundins
ta rally 2000 pamenu su kambarioku kaldavom per split screena, iki susistumdymo alkunemis kartais
Na jo, su ralio zaidimais tai tustuma bent jau pc rinkoje, naujausi yra pries daug metu isleisti cmr 2005, richard burns rally, po to cmr nusivaziavo su savo dirto serija, vapscie ne ralis, ten vien menu yra agotos kristes detektyvo narpliojimas, labiau nfs primena, tai gal po 10 metu sulauksim dar vieno zaidziamo ralio zaidimo.
Dirt dar buvo gana įdomus, nors ten su realybe mažai kas bendro buvo, bet buvo ralio žaidimas. Dirt 2 nežaidžiau, o dirt 3 tragedija. Shodown net nebandžiau, ten kiek mačiau iš screenshotų tai cirko simuliatorius. O šitą sugalvojo padaryt labiau idėjiniai žmonės iš codemasterių
showdown yra cirko simuliatorius. idomu ten po tas arenas pasidraskyt, bet tuom ir baigiasi viskas, isvaziavus i lenktynes tai ten valdymas jobnutas kazkoks. grid 2 irgi nusivaziave buvo. nebandziau to motorsport, bet jauciu ten irgi bus vaikams. blin galetu GT ar forza isleist ant pc. vienu zodziu yra arba visiska arkada su blizguciais onlininiam rezimui arba visiska simuliacija be jokio progreso.
Grid 2 šiaip dar nieko, geriu už NFS, bet trūksta kažko, kas sudomintų ilgesniam laikui. Grid autosport turėjo būt ale simuliatorius, bet gavosi simcade, kuris yra šūdas tiek iš sim pusės tiek iš arcade Dar turi išeis sebastian loeb rally, bet ten kūrėjai tie patys kaip WRC4, tai reiškia bus WRC4 reskinned O iš normalaus racing pCars turbūt ir bus geriausia ką PC gavo Sako the crew yra neblogas. TDU kūrėjų darbas ir panašus į TDU. Bet ubishit logotipas stabdo mane. Nors man TDU labai patiko, bet atari juos sušiko dėl supporto nebuvimo. Bet spėju jei labai norėsis reiks tą the crew pasiimt, daugiau nieko nenusimato.
as ir i crew ziurejau, ubisoft - ne. bet jis yra velgi online komandinis daugiau, ten vienam vel pusiau zaisi pusiau ne. tdu 2 buvo gerulis, bet gi ten uzsilenke jie visi. bet susizaide normaliai.
Tai TDU ir užsilenkė dėl atari. Dabar tie kūrėjai the crew sukūrė. Bet vėl po lochų stogu dabar iš draugų steame pora žaidžia, tai sako panašu į TDU ir šiaip fun. Bet kai pagalvoji, kad online ištuštės po pusmečio ar metų ir viskas, žaidimas miręs.
Na kazkaip man tai racingai online yra fuflo, jokio tolko nera, va nebent jeigu padarytu mad max’a online zaidima, tai ten gal ir nieko butu, o tos paprastos lentynes tai offline idomiau.