Dirbant CD-ROM'ui persikrauna PC

Dirbant CD-ROM’ui persikrauna PC

Įrašinėjant CD arba ką nors instaliuojant kartais paima ir persikrauna kompas. Yra du CD-romai, su abiem tos pačios problemos. kas čia kaltas? gal koks maitinimo blokelis (ar kaip ten jis vadinasi)…tik kad ankšičau nieko panačaus nebuvo. paskutiniu metu prijungiau tik tinklo ir USB plokštes, bet visi USB įrenginiai turi papildomą maitinimą iš rozetės Nekaltas žodžiu, nebesusigaudau Pavargęsjei klausit, koks tas maitinimo blokas, tai iškart sakau: nežinau. patarkit, kaip sužinot Drovuskitas dalykas: naudojuos Taku iD3, tad iki 17val modemą išjungiu. bet win XP vistiek bando jungtis, bet paskui keikiasi, pyksta, kad nepavyksta ir t.t., žodžiu reiškia pretenzijas. kaip padaryt, kad jis jungtųsi tik kai aš to noriu, o ne automatiškai pakrovus PC?

Pas mane panasiai buvo. Kai tik CDROM imdavo skaityti (ir stipriai uzsivesdavo) tai kompas iskarto pakibdavo. Bet cia buvo HDD problema, nes pries tai kol kompas pakibdavo, pasigirsdavo toks idomus “plumt”. Tarsi HDD galvuti nuskristu. Cha cha Ir po sio garso sekdavo kompo uzkibimas (kartais HDD vel atsigaudavo ir kompas “atkibdavo” Mirkt. Bet tavuoju atveju manau, kad ne HDD kaltas. Gal Win reiketu perinstaliuoti? Cha cha

kai tik pavyks sujungti mano PC su Laptopu ir pasidaryt atsargines kopijas, iškart bus daromas format c Cha cha

pas mani ir panasi problema idejus cd i cdroma pradeda suktis po to du spragtelejimai ir pc restartas ir nerandamas hdd po restarto hdd randamas idejus cd wel tas pats. padekit ka daryt?