dionaea muscipula

dionaea muscipula

Žinovų/auginančių/auginusių patarimai/įspėjimai labai praverstų. Iš anksto dėkoju. Laimingas.

va sitos geles ir as neatsisakyciau. kur platina tokias? mamai padovanociau Cha cha

senukuose yra turejau, bet numire turbut is bado Cha cha

ne iš bado, o nuo netinkamos priežiūros Cha cha.

jo… forumuose daug info apie dionejas. labai sudetinga priziuret sitas geles

Nieko sudėtingo - kaip tik labai paprasta.

Grazus augalas…ir as tokio noriu… Žliumbia Laimingas

ruta99 > labai paprasta? reikia laistyt neaisku kokiu vandeniu (lietaus), nuolat laikyt dregmeje, reguliuti temperatura, ziemos periodu laikyt saltai… ir t.t. cia as ir galiu klysti, bet tokia info radau forumuose. pataisyk jei ka ne taip pasakiau.

Na taip, bet pas mane namuose žiemą tikrai vėsu būna, ir vabzdžiaėdžiai tikrai puikiai auga (ko nepasakyčiau apie kitus augalus - nesiseka man su jais Nekaltas). O šitų nei tręšti reikia, nei persodinti, vandenį tik papildyti, kad žemė šlapia būtų, ir tiek. Jokios temperatūros nereguliuoju, nebent vasara šalta ir apsiniaukusi būna, tai po lempa pakišu. Vienintelis “nepatogumas” - lietaus arba distiliuotas vanduo.

Aš tokią turėjau, bet perlaisčiau Žliumbia

radau vandens. idomu kokia kaina?senukai.lt/irankiai-spynos-furnitura-auto-prekes/neorganine s-chemines-zaliavos/distiliuotas-vanduo-477902066013-1_4.htmlkiba sniego reiks prisikaupt atsargu Cha cha

isigijau ir as Laimingasflickr.com/photos/gerwaz/sets/72157623330102699/show/

filmukas geras…gelyte tikras augintinis Cha cha pareina zmona namo: -gėlę pašėrei? Cha cha

makaroncike Juokiasi Gerai