die2nite
atrodo dar vienas eilinis naršyklinis zombių žaidimas. padarai kelis ėjimus ir išjungi iki kitos dienos. BET! bent jau man dar neteko žaist tokio visiškai co-op naršyklinio žaidimo. aišku yra žaidimuose gildijos ir pan. tačiau čia… patenkate į randominį miesta. miestą sudaro 40 žmonių (40 žaidėjų - nei vieno boto) ber diena dykumoj ieškote daiktų, pastatų planų ir pan) naktį 11h server time(12h lietuvos laiku) vyksta zombių ataka. pastatet per mažai gynibos? matyt teks pradėt VISKĄ IŠ NAUJO. miesto ateitis priklauso nuo kiekvieno gyventojo, keli išėjo ir nespėjo grįžt iki zombių atakos - nakti, vadinas Jūsų šansai išgyvent ženkliai sumažėjo.
manot taškysit zombius į kairę ir į dešnę? klystat. vienas geriausiu zombių žudymo priemuonių yra vanduo. tačiau pradėjus žaist mieste buna apie 140 porcijų vandens. (3/4 dienoms) pamiršot išgert vandens? gresia dehydratacija. vandens neturit, bet radot mėsos gabalą ir jį suvalgėt? - gresia infekcija. vartojot narkotimus? - gresia priklausomybę jiems. atsibodo jau rašyt, na kas susidomėjo tai.www.die2nite.com
Reikės pabandyt.
reiks ir man isbandyt trumpam. gal patiks
žaidžiu jau kurį laiką - galiu tik pritart UncleIstvan, kad visai kito tipo žaidimas nei dauguma. Čia labai svarbu kiti žaidėjai - pataikysi į asilų miestą, tai kažin ar ištempsi ilgiau nei tris dienas. Pradžioje nebuvo labai įdomu, nes vis neaktyvūs miestai pasitaikydavo-trūko info ką daryt, kas svarbu, tai žaidžiau belekaip ir neilgai teišgyvendavau dabar jau standartas 4-5dienos man tik kyla klausimas ar į miestą random sumeta playerius ar vistik pagal soul-points. nes įtartinai noobu mažai pastaruosiuose miestuose. jei užsikabinsit ir norėsit info apie žaidimą - sakykit. Trumpa instrukcija būtų tokia: a) 1dieną galit drąsiai eit už miesto scavange
inti (ieškoti daiktų). nebūtina eit toli. pradžioje artimiausi langeliai dar nebus “depleated”(t.y. išnaudoti ir neįmanoma rast nieko naudingo) tad neverta eikvot AP (action points). Taip pat nelakstykit! suradę tinkamą laukelį palikit savo herojų ten iki atakos (t.y. iki 24h lt laiku reikia grįžt į miestą. geriau grįžt anksčiau, ~23h, kad neuždarytų vartų). Searchas vyksta automatiškai, tad jūsų herojus raus dykynę kol jūs būsit užsiėmę kitais darbais b)vartykit miesto forumą! komunikacija labai svarbu ir tik ten rasit info ką statyt ar ko trūksta miestui; c)nevartokite alkoholio ar maisto - jis skirtas ekstriniams atvejams, kai reikia skubiai pabaigti konstrukciją. pilnai užtenka išnaudot dienos pradžioje duodamą 6AP limitą ir su vandeniu atstatomus dar 6 AP; d)pirmą dieną pasistatykite pašiūrę (home improovements>upgrade to shack ar kažkaip panašiai); kito lygio neskubėkit statyt - neverta aukot 6AP kol kas; e)vandenį galima gerta kas antrą dieną, o jo neesant troškulį malšina piliulės “dehydraton”
o *****. As net nepamaniau, kad herojus kazka raus automatiskai. As pyst praejau kelis laukelius, jokios zinutes, kad radau negavau. grizau i miesta tuo ir baiges FAIL… Biski knisalas, nes labai nestandartiskai, tai susiveliau jau
Keefa. praeitą miestą buvo daug jautručiu. antrą dieną pakorė žmogų už tai kad jis pasistatė 3 lygio namą po kelių dienų dar kažką pakorė. o 4 dieną ir manę pakorė. šiaip iš lempos duodavo įspėjimus. forume parašai kanors, pist žiuri įspėjimas. parašiau forume, kad baikti reportint tai dar 3 gavau As soon as a player amasses more than 100 soul points, all future lives will begin in towns inhabited by players who also have over 100 points (allowing the best players to play together).
Kur kvepia išdavystėm ir trolinimu, ten jaučiu įdomumą. Visi išėjo vandens, o aš uždariau vartus. Che Che, šiaip visas interfeisas tai sucks, neina nieko suprasti kur kas. Aišku tai tik pirmas žvilgsnis. Dabar dar kažko apvogiau namus, kol jis išėjęs už miesto. Bet šiaip tai meh…
Kur rasti prakeikta DRINK knopke? isknisau visa puslapi ir nerandu tokio. Tupi inventoriuj butelka vandens. Kaip suprantu ji refreshintu mano AP… O gal galiu kaupt kol daug sukaupsiu? Nebereikia, radau. Pasirodo per giliai ieskojau, po pat nosim buvo sprendimas…
per toki kaip ogrish jau buvau miręs
Naudoju banko resursus savo reikmėm, apvoginėju kitus, uždarinėju vartus žiūrėsiu kada mane pakars. Buvo jau vienas The Crow. Atstačiau AP, liko dar 5, kai kas atidarys vartus vėl uždarysiu, norisi bent kelis palikt lauke nakčiai.
jo jo, šitas žaidimas tikra kasykla troliams nepakišinėsiu idėjų Ogrishui, nes čia pz pz kaip sufakint reikalus miestui galima. ir taip normaliai. riebiai. kai sėkmingai pažaista kokios 4dienos ir atrodo viskas gerai klostosi vartų uždarymas aišku geras fintas, bet Ogrishai, negi buvai likęs vienas mieste? manau ne. (reik ei į “citizens” ir ten žiūrėti pas ką yra koordinatės (vadinasi tas už miesto), o pas ką nieko. UncleIstvan, o aš miriau dėl to, kad neuždarė laiku o su reportais tai jo, būna tokių. mane irgi bbz už ką vieną syk pakorė ale achievmentas irgi šitam žaidime už viską duoda taškus - prisigėrei alkoholio-achievmentas, perdozavai vaistų? vėl gauni kažkiek taškų praėjo nemažai laiko, kol supratau, kodėl man už kanibalizmą taškus dalina - pasirodo mėsingas kaulas tai visai ne gyvūnėlio… žodžiu toks creepy žaidimas, bet man žiauriai patinka. tik sistema perprast užtrunka laiko, tas tiesa. reikia kokią savaitę ištvert nemetus tada linksmiau jau p.s. pasidomėkit “from dusk till dawn” papildiniu - labai naudingas blūdijant už miesto. jis yra pačiam žaidime, viršutiniam kairiam kampe ant tokios iconkės užvedus pelę(ten daugiau papildinių yra, bet visi rekomenduoja būtent from dusk till dawn)
Ogrishai, tu geriau palauk iki 23:55, kai kas nors uždarys vartus ir tada…atidaryk juos patikėk, tai daug daug blogiau beje, tokių bajerių vėliau nepadarysi, jei chebra portal lock pastatys (o jei nedurni tai pastatys 2-3dieną)
bandau, bet labai jau neinformatyvus zaidimas, ir meniu tragiskas…
Na reikės pasižiūrėti, nes kol kas tai dar nelabai susigaudau kas kaip. Žiūrėdavau per Citizen tai pusė laike, pusė viduje, reikia tikėtis AP turės visi dar pakankamai iki vakaro. Šiaip gaila, kad per lėtas man, norėtusi greičiau truputį veiksmo. Dar smagu naudoti maistą ir Drugs iš banko, jaučiu mano dienos suskaičiuotos.
beje, forume perskaičiau, kad visokie pakorimai matosi profilyje ir būna miestų, kur pirmą dieną visus patikrina ar nėr tokių “pakaruoklių” ir radę iškart reportina, kol nespėjo pridirbt ko. ir visiem px ar tu nusiteikęs rimtai žaist ir kad anksčiau šiaip durniavai taip kad atsargiai su reputacija Kiwi, kaip jau sakiau sunku iš pradžių, paskui viskas aiškiau. veiksmo čia nedaug, nors mano dabartiniam mieste forume spamnina nemažai, bet man px-neskaitau
pasiskaityk HELP visą informaciją yra
nu pabandysim sita daikta beje… * ka su degtukais veikiat? tipo ugni galima sukurti, bet kad visi donatina i miesto banka… * kaip bankas veikia? nes ka palikai namie tam atia, mane jau apvoge as irgi kazka apvogiau…
reik suprast kad žaidimo tikslas nesusirinkt kiek įmanomą daugiau daikų ( kuom jis ir skirias nuo kitų žaidimų) degtukai + rotten log = torch (defensas meistui, bet berods tik vienai dienai)