Didziai susimastes

Didziai susimastes

kas ce toks?

kiek palikai ? Šypsena

Python Reticulatus, palikau kaip gyvatei daug Cha cha

Gražuolis Girtas

dekui Drovus

kokio ilgio pirkai ? ir kiek palikai ir asnoriu pirkti tik nedaug zinau apie juos Nekaltas ir noreceu suzinot kur gaut ? Laimingas

gali man ka daugeu apie prieziura papasakot ? Nekaltas

tortasz, jeigu nedaug žinių turi apie toki augintini, jis ne tau iš karto galiu pasakyti.

Evalduxx, kaip pirstu i aki Cha cha…spalvu derinys gyvateje dar ne viskas, be to ji turi charakteri iskirtini ir isskirtines fizines savybes DrovusTortaz, google.lt > Python reticulatus pirkau neseniai “isiritusi”, ilgis naujagymio ~65cm Cha cha

Na žmonės ir pavaro Apakęs Žino tik tai,kad jam gyvatė patinka ir jau nori pirkt. Valio

jieskojau bet kad acakytu kas man rupi labai ilgai uztrunka Nekaltas Apsvaigęs

egzotika.info/forum/viewthread.php?forum_id=16&thread_i d=386

belekiek ten prirasyta bet skaitydamas paimeceu Apsvaigęs ir tu man pasakiek koke gyvate labeusei apsimoka laikyti ir kiek kainuoja nes apie kainas niekur parasyta nera Piktas

jei ant tiek zioplas esi, patikek, gyvates laikymas tikrai ne tau…apseisi ir be gyvates

nu nx tai net pasidomet negalima Kvankt?

ant kiek turi but kvailas ar berastis, kad po nosim negali numesto straipsnio perskaityt, sakai kainu ten nera nurodyta, o tu gal vis delto paskaityk tiksliau ar paprasyk, kad mama perskaitytu? kantrybes neturi, apie bet kokio gyvuno laikyma pamirsk, cia tau ne zaislas, kuri nusibodus bus galima i gatve ismest…nieko, pakentek pora savaiciu ir praeis susizavejimas gyvatemis graziomis

gerai pakentesiu Tūsas parasysiu kaip jau turesiu Niam niam

Užuojauta vargšui naujam augintiniui.

Man atrodo jokio naujo augintinio jis neturės.