Didziai susimastes
kas ce toks?
kiek palikai ?
Python Reticulatus, palikau kaip gyvatei daug
Gražuolis
dekui
kokio ilgio pirkai ? ir kiek palikai ir asnoriu pirkti tik nedaug zinau apie juos ir noreceu suzinot kur gaut ?
gali man ka daugeu apie prieziura papasakot ?
tortasz, jeigu nedaug žinių turi apie toki augintini, jis ne tau iš karto galiu pasakyti.
Evalduxx, kaip pirstu i aki …spalvu derinys gyvateje dar ne viskas, be to ji turi charakteri iskirtini ir isskirtines fizines savybes Tortaz, google.lt > Python reticulatus pirkau neseniai “isiritusi”, ilgis naujagymio ~65cm
Na žmonės ir pavaro Žino tik tai,kad jam gyvatė patinka ir jau nori pirkt.
jieskojau bet kad acakytu kas man rupi labai ilgai uztrunka
belekiek ten prirasyta bet skaitydamas paimeceu ir tu man pasakiek koke gyvate labeusei apsimoka laikyti ir kiek kainuoja nes apie kainas niekur parasyta nera
jei ant tiek zioplas esi, patikek, gyvates laikymas tikrai ne tau…apseisi ir be gyvates
nu nx tai net pasidomet negalima
ant kiek turi but kvailas ar berastis, kad po nosim negali numesto straipsnio perskaityt, sakai kainu ten nera nurodyta, o tu gal vis delto paskaityk tiksliau ar paprasyk, kad mama perskaitytu? kantrybes neturi, apie bet kokio gyvuno laikyma pamirsk, cia tau ne zaislas, kuri nusibodus bus galima i gatve ismest…nieko, pakentek pora savaiciu ir praeis susizavejimas gyvatemis graziomis
gerai pakentesiu parasysiu kaip jau turesiu
Užuojauta vargšui naujam augintiniui.
Man atrodo jokio naujo augintinio jis neturės.