Didelis keliautoju projektas!

Didelis keliautoju projektas!

Sveiki.Jau tokiu minciu atsikratyti negaliu apie metus laiko, puiku kad suradau foruma apie tai, noriu pateikti pasiulyma.Aisku jis butu vygdomas kokiais 2008m. pavasaryje.Reiktu nuzigiuoti arba numinti dviraciu iki kokios tolimos vietoves, tarkim kaip iki pasirinkto tasko kokiuose Skotijos kalnuose, Egipto ar JAE.Cia dar sugalvot reiktu… Manau viskas imanoma, zmones dar ne tokiu zygiu atlieka, piligrimai iki Italijos kulniuoja.Viskam reiktu daug ruostis, gauti leidimus eiti autostradom ir panasiai, jei ne EU tai ir vizu klausymai. Tektu daug ka suderint, darbo klausymus ir panasiai, ypac didelis demesys yrangai… Tai nebutu kazkoks betikslis tiesus pirmyn, pirmyn! zygis. Keliautume aplankydami ivairias idomias vietoves net nelabai skubedami, taip kad visi pajegtu ir nereiketu persiplest.Viska reikia daryt su protu. Laukiu optimistu ir bendraminciu pasisakymu.Sekmes!

ideja labai sauni.
Mes keliavom vasara dviraciais is Danijos i Svedija. Na marsrutas netoks jau ilgas, sumoje buvo apie 500 km pirmyn-atgal. Uztrukome apie savaite, del ribotu atostogu.
Siuo atveju svarbu pasirinkti keliones kompanijonus. Vieni fiziskai stipresni, turi daugiau istvermes, kitiems reikia daugiau poilsio. Betkokiu atveju nuotykiai garantuoti, tik klausimas kaip su laiku, nes vistik tokioms kelionems, mano nuomone, geriausia yra vasara.

Jei galetum placiau papasakok Šypsena kaip miegojot? turbut palapinese? o statet pakelese? Ir reikia viska ir ilgai planuoti, apsirupinti. Labai teisingai pasakiai, kad nevisu fizines galimybes vienodos, o del metu laiku sakai vasara? hmmm o gal pavasari ir grazu ir truputi vesiau, nes bijau, kad vasariniai karsciai gali buti netinkami tokiems zygiams Šypsena laukiu jusu nuomoniu.

Taip, miegojom palapinese. Statem galima sakyti beveik pakelese. Na kokia grazesne vietele susirandi prie misko ir prie juros ir pasistatai.
Manau priklausomai i kokia sali noretum vykti, jei Egiptas ar JAE, tai aisku vasara ten is karcio turbut numirti galima, bet siuo atveju man rupi saugumas. Skandinavijos salys man tuo ir patinka del auksto saugumo lygio, ko nepasakyciau apie Egipta, bet tai tik mano asmenine nuomone ir patirtis Šypsena

Na tai Egiptas tai tikrai zemo saugumo, na as nezinau kazkaip kaip ir baimes nejauciu, gal tokiu kaip ir faktu negirdejau, ypac pasiskaites apie Rumunija susidariau nekoki vaizdeli cigonu atzvilgiu… Vat kiek apie JAE zinau tai ten saugumas turetu kokia Svedija manau pralenkti, kiek esu bent jau per Algimanto Cekuolio popietes pastebejas, kad ten didelis demesys saugumui Šypsena O del karsciu tai net pazystamu Indu seima, kurie gyvena Londone neskrenda i Indija pas gimines, vasara, o tik ziemomis kasmet, nes sako vasara mes patys ten netveriame Šypsena

Jo, man irgi tokie dalykai patinka! Ypac jei su dviraciais! Gerai Jei idomus marsrutas, tikrai sudalyvauciau! Kietas

As taip irgi galvoju, kad su dviraciais, nes daug didesni pranasumas. Pirma greiciau, antra lengviau, trecia krivini manau didesni uzsimontuot galima ir tt… Beja vandens daugiau pasimt imanoma Šypsena tai jei tokie JAE labai karsta ir norinciu nebutu del pavojingu regionu, beto girdejau, kad i Saudo Arabia labai sunku patekt svetimsaliams Liūdnas o ja kirsti butu privaloma, na yra alternatyva didinti marsruta per Irana ir keltu keltis, bet velgi tos pacios bedos del saugumo, nes dabar sitie regionai tikrai pavojingi… Na manau balsuot tikrai prireiktu Šypsena O visai nebloga ideja i kokia Portugalija ar i Skotijos kalnus, manau ten taip pat yra ka pamatyt ir isbandymas sau butu.Jei asmeniskai tai mane labiau i pietryciuss ten i juoduku puse traukia, manau ten ir zmones svetingi, nebijantys priimti atskalunu Šypsena

Kokiam laikotarpiui planuojama kelione? menesiui ar daugiau ar maziau?

oj viska reikia planuot, ziureti kiek ir ko aplankyti, bet ir dar teks visiems norintiems balsuot, gi del keliu nesutapiusiu nuomoniu galima kelis bendrazygius prarast Šypsena o kuo daugiau, tuo linksmiau ir tuo saugiau ir visa kita -iau Šypsena))

o tu pats neturi nei mokslu nei darbo ir betkiek laiko gali skirti?
As i Portugalija noreciau Šypsena

Šypsena na siam kartui turiu tik studijas neakivaizdziai Šypsena kaip ateity bus nezinau, na tokiem isbandymam laiko manau visada surasiu, namus ir suniuka kam paliksiu priziuret ar kaip… o pries Portugalija tikrai nieko tokio netureciau, gan viliojanti salis.

Taaaip, i Afrika dviraciais, pats gazas .
Kazkur anksciau shiame forume jau maciau aptarimus norintiems ten vykti su auto, bet dviraciais …

O ko cia neimanomo matai? Argumentuok…

tarkim jei i portugalija keliauti, tai iki Lisabonos nuo Kauno trumpiausiu keliu yra apie 3550km.
na kaip cia kazkas minejo kad 500km iveike per 2savaites del laiko stokos kaip supratau paskubedami ir dar dviraciais, tai i Lisabona mano skaiciavimais be jokiu kitokiu pasaliniu nukrypimu ir trukdziu kelione dviraciais uztruktu 3.5 menesio (beja cia tik i viena puse)
reikia rasti LABAI DAUG laisvo laiko turinciu ir nieko neveikianciu zmoniu kad aukotu tiek laiko. beja, karstis, o paskui ir saltis, kur tiek mantos ant kupros ar dviracio sutalpint?

Na del mantos, tai manau, tokiuose marsrutuose buna lydintis automobilis ar kazkas pan., nes visko susitalpint tikrai nelabai imanoma… Šypsena

tuomet reikia rasyti projekta, kad duotu finansavima, palyda, leidimus ir tt, toks projektelis ne vienerius metus uztrunka. siulau bebrandinant tolima kelione pasirinkti trumpesni marsruta. Nereikia uzsiglebti labai daug.

Gal ir tavo tiesa, bet atlikus keleta mazesniu galima ir prie didesniu pereit Šypsena

Labai sunku, kazka sakyk, kai nezinomas marsrutas! Pirmiausia, pasidaryt marsruta reik, tada jau viska pradet skaiciuot, kas, kiek ir kaip! Viskas turetu but labai kruopsciai apskaiciuota! Ideja visai sauni…Šypsena

taip zinoma Taip