Deus Ex
Kazkoks atseit hackinimas
Didesnio briedo neteko žaist. Laukiam ko nors indomesnio.
waffen, eik call of duty pažaisk.
Idomu ar verta bandyti jei niekad nesi loses jokiu deus ex? Uzkabins?
CTU, manes neuzkabino… del ko zaidziau truputi - tai OST, kuris labai geras. Bet visa kita nekabino.
Man asmeniškai, tai vienas geriausių žaidimų kuriuos esu žaides pastaruoju metu. Nenuostabu, kad yra kam nepatinka, nes geri žaidimai nėra kuriami masėms, o tik tam tikrai žaidėjų nišai. Nežinau kaip kitiems, bet tos naujos beprasmės šaudykles jau užkniso juodai, eini kaip rembo ir taškai visus. Ant šito žaidimo bent jau reikia pagalvot, o ne vien aklai šaudyt “blogiečių” ordas.
Kai dabar turiu reikalų su The Wither, tai pagalvojus galėtų ir FPS kažkokiam padaryti panašiai. Ta prasme viskas apsivertinėja aukštyn kojom ir visi yra kažkiek daugiau mažiau “purvini ar susitepę”. Nežinai paskui nei kas geri nei kas blogi. P.S i53.tinypic.com/vncunc.jpg o šio mėnesio yra i56.tinypic.com/339szra.jpg .
O antram witchery nėra šitų kortelėių
Man rodos ne taip jau ir blogai, kad jų nėra… Ypač tokių kaip Novemberio…
na mano nuomone FPS ir yra FPS, ten eini ir saudai be daug galvojimo, o rpg visgi privercia ir chara tobulin ti ir ginklus, ir niekaip tu nesuplaksi situ dvieju i viena, o del susitepusiu ir purvinu tai cia scenaristai jau rodo savo ismone, bet kuriam zaidime gali pritaikyti visokias machinacijas…
25cm fallout yra tai apie ka sneki