deus ex: human revolution

deus ex: human revolution

wiiudaily.com/wp-content/uploads/2013/03/dehr-3.jpgką tik baigiau žaist… įsirašiau prie geriausiu, kadanors žaistu, žaidimų. reiks išbandyt papildymą… o poto bus sunku rast kažką tokio, kas patiks tiek pat kaip ir šis. na pabandysiu mass effect

Screenas žiauriai mažas, bet nesvarbu. Pritariu. Pas mane turbūt top 5 būtų. Kokį nors top 3 ir išrinkti visų laikų geriausią, man ko gero neįmanomas dalykas, nes daug neblogų yra. Ir vieni žaidimai nors būna ir žaidžiami tik kartą, bet paloieka vaisai gerą įspūdį. Kiti, mano akimis jau geresni ir kiekvienas turi kažką tokio, ko neturi pvz kitas ir tikrai būtų sunku galutinai nuspręsti… Visas senienas šiaip ar taip ankčiau ar vėliau išmetu. Tai tik laiko klausimas. Nostalgija yra nostalgija, bet įsijungi kokį 2001 žaidimą, kad ir koks jis ten buvo geras tarkim tada, bet dabar neina žaisti tokių, su ant sienų nupaišytom durimis ir t.t Ir visai ne grafikoje esmė, jei čia kažkas pradėtų rėkti apie ją… Ankčiau buvau nuomonės, kad žaidimai deevoliucionuoja, bet dabar manau jau priešingai. Kaip tik gerėja. Aišku tik reikia atsirinkti.

Bandziau kokius 3 kartus, ir vis niekaip neuzkabino… Tiesiog nesinori ilgai zaisti… Nesuprantu ka ten stebuklingo galima rasti Šypsena

didesniam screenshotui yra linkas. atsibosta tas 250 limitas, tai iš 5 kart jau dedi belekokia foto Cha chadaug ką ten galima rasti. puiku scenariju. labai daug galimybių skirtingai pereiti žaidimą. yra youtubej video kai žmogus pereina žaidimą be daiktų ir augmentų. aš pats perėjau žaidimą neužmušęs, nei vieno žmogaus. išskyrus bosus (bet pacifist) achievmentui to užtenka. ir gale žinoma puikus moralas apie žmoniją

Foto nieko neaimato. PRašau dėti normalaus dydžio. Kam tokias iš vis dėt?[banga.balsas.lt/lt/2forum.showPosts/884450.201-=(492671923](http://banga.balsas.lt/lt/2forum.showPosts/884450.201-=(492671923)

Nžn man vis kvieti eilinį kartą pradėti ir pabaigti originalujį Deus Ex. Tas pats su HL pastoviai ir Thief. Tik esmė, kad Thief senesnių dalių niedada tikrai nau nežaisiu, O HL tik antrą dalį gal pereisiu. Nors Gal užteks ir atsidaryt čipsų + alus ir taip “pereisiu”. DE norisi smegenis pramankštinti, bet galvoju ar durnumui užėjus galiu nukalt bet kurį nepatinkantį NPC, bet kad paskui nereiktų vėl pusę mėnesio per naują žaisti dėl to NPC užvertimo…

Deus ex pirmą bandžiau gal penkis kart pradėt ir pereit, nu niekaip nx Cha cha kaip ir fallout 1,2, fable, halo, bioshock.

iveikiau sita gal pora kartu… aisku ne man ten uz kampu slapstytis zudziau viska is eiles, bet tik su pistoletu+dusle+laser+armorpersing vienas hitas = vienas lavonas (iskyrus stambesnius tada 2 reik)

As irgi sita zaisdamas taip nuo nuotaikos Cha cha Vienus zudziau, kitus ne. O siaip, su ogrish nesutinku niekaip, kad zaidimai gereja. Is dalies net sakyciau tu pats sau priestarauji. Butent geri buna tie zaidimai, kuriu senos versijos isleidziamos. Kaip pvz. butent sitas deus ex. Skirtingai nei invisible war, sitas buvo isleistas laikantis visu pirmojo tradiciju - turime teigiama rezultata. Tiesa nors sitas ir geras jis vistiek yra system shock’o seselis. Visa zaidimo konstrukcija atejo butent is jo. Zinoma, grafika turi savu privalumu, bet koks nors limbo jos isvis beveik neturi (kalbame apie bling, bling, o ne stilinguma) ir skaitosi geru zaidimu. Manau daug itakos tam padare visokie indie developeriai, kurie vercia pasitempti ir stambius gamintojus unikaliomis idejomis, o ne blizguciais ekrane.

ZJB kadangi turiu bitėj ip baną, tai naudoju tam Firefox su proxy. Dėkojam ff susipisimui ir posto neišsaugojimui. Gerai Buvau daug prirašęs, bet neišsaugojo jo. BBd einu tai *kekšė*i bitei ką nors parašysiu. Nenustembam, jei ir pripis paskui ko nors ta nuopisa.

Gerai, bandau rašyt vėl per naują. Turiu mintį levelių dizainą. Pvz Hitman 2 Anathema ir aplamai toj dalį. Man įdomu kur eina mafija pašikti tame dideliame dvare? Cha cha Ten nėra nei vieno wc. Esmė tame, kad senuose žaidimuose, (jei jis ne karidorinis, nes ten nėra kur pasiklysti) kartais būna nueik bbž kur ir padaryk bbž ką. Va tada gali nusišauti su durų rankena. Arba ieškoti 5valandas kažkokio sprendimo… Manau aš ir daugelis jau seniai baigėme vidurinę ir nėra laiko nuo pietų iki vakaro 5dienas per savaitę tom sušiktom puzlėm spręsti. Jei pamatau, kad kažkas sunkiau bandau spręsti, nesiseka hello jutebe cam here. Jei ta užduotis ir tokia debiliška, kad ir ten nėra sprendimo, eina nx tas žaidimas. Uninstall nes žaidimai ir taip laiko gaišimas, bet gal malonus, bet kai tas gaišimas dar ir 0 malonumo teikia, o tik pyktį tai eina nx, atsispausdinai žaidimo prinscreen ir apmyžai… Lygių dizainas senuose ir “OSOM”, toks vaizdas, kad visi gyvena kažkokiuose labirintuose, kur durų aplamai niekur nėra ir vaikšto per aukštus landžiodami per ventiliacijos šachtas ar dar velniai žino kaip. Ir tą sąrašą galima plėsti. (Tarp kitko Dead Island Gerai)

Ogrish, pasiimk Black Mesa is steam, ten perdarytas HL 1. Su naujom teksturom ir panasiai. Zaidimas epinis. nuo jo reikia pradeti ir baigti HL2 episode 2.

Istorijos atžvilgiu bbs ta black mesa kai xen’as nedakurtas.

KAd nėra dar to black mesa, vis laukiu, kol išleis ant steam Pavargęs

Ble kartais darbe jaučiuosi kaip per HL, per gatvę malūnsparnių kompanija, ir pastoviai motera per mikrafą kalba ką nors, ala attention all personnel ir pan Juokiasi

ogrish: lygiu atvaizdavimas gal ir prastas (vistik kompai buvo ne tokie galinti), bet paskutiniu metu zaidziau tikrai senus zaidimus ir tiek vienuose, tiek kituose dauguma lygiu ir logiski ir net sakyciau gerai isdirbti. Pvz. koks nors miesto rajonas, gamykla, uostas ir pan. Paemus isvis koki nors Duke Nukem 3D tai ten lygiai tikrai yra osom. Ir cia geraja prasme. Pradedi zaidima ant stogo, nukrenti per ventiliacijos sachta ant zemes, eini i kino teatra, is jo pakliuves i spastus, patenki i kalejima (lvl. prasideda elektros kedeje Cha cha), is kalejimo eini dar kazkur ir t.t. ir t.t. Vien jau menulio kosmine baze ka reiskia kur tu keliauji po pacia baze, teleportuojiesi tarp keliu baziu, vazineji tarp ju ala tokiais shatlais, po to nusileidi i pati menuli ir t.t. ir pan. Ir svariausia, tu tuo metu vaikstai po zemelapius kaip nori (jei turi aisku raktus susirinkes Girtas). Jautiesi, kad valdai situacija (iki tam tikro lygio aisku), o ne per gelezinkelio begius judi ir jeigu neatlieki kazkokios suskriptintos scenos, tai toliau negali pereiti, o kas svarbiausia net ir atgala nebegrysi. O ir grysti nereikia, nes laifas pas tas tiesiog regeneruojasi Cha cha. Kaip pasakojo draugelis, ant kazkurio is paskutiniu CoD, nubego per toli, pradejo saudyti zmones, sake 10 minuciu knisosi kalnus jau prisaude, kol suprato, kad jis tiesiog ne pagal scenariju nuejo per toli ir paprasciausiai reikejo gryzti prie savo burio kuris pastrigo ir tiesiog palaukti kol ivyks visas “teatras” ir jis gales zaidime progresuoti toliau. Kas svarbiausiai, paskutiniu metu, “teatralisku” zaidimu kiekis jau turbut tris, ar keturis kartus aplenke senu zaidimu kieki ir zmonems jau ima atrodyti, kad tokie suskriptinti zaidimai yra norma ir taip turi buti. Zinoma, kaip tu pats pasakei, ateina momentas kai negali skirti daug laiko vien zaidimams, negali prie jo sedeti valandu valandas kiek nori ir kada nori, bet tai nebutina jog visi zaidimai pasidarytu tokie patys - “tam tikro mygtuku paspaudimas tam tikru momentu”.

digitalbattle.com/wp-content/uploads/2010/11/BITmX.jpgva puikiai atvaizduoja skirtumą tarp senų ir naujų fps

Sita piesinio vakar ieskojau, bet niekur neradau Cha chaimg838.imageshack.us/img838/363/bitmx.jpgSitas turetu rodyti, nes digitalbattle nerodo. Siaip tai jo, tiesos tame yra ir pvz. asmeniskai mane jau ima veikti, kai dauguma zaidimu vadovaujasi principu “maziau kad ir pseudo, bet laisves, bet daugiau cutscenes”