derinimas


derinimas

Kartais tenka matyt ne tik bruksniuotus marskinius su tokiu patkalaraisciu, bet dar ir kostiumas su linijomis. Prastokai atrodo Šypsenaties-necktie.com/ten-golden-rules-about-combining-clot hing. php - cia kiek placiauapie tai angliskai.

Pagrindine tema tos nuotraukos buvo paklaust kur galima isigyti idomesniu medziagu kostiumui, nes kiek ieskojau tiek randu vienspalve pilka, vienspalve juoda ir daugmaz viskas. Bet siaip nesupratau ka tu norejai pasakyt… Ten blogai suderinti marskiniai su kalaraisciu? Manau (ir daug specialistu stiliaus mano), kad neblogai, nes rekomenduojama, kad is 3 (kostiumas, kaklaraistis ir marskiniai) dryzuotas butu tik vienas - siuo atveju kostiumas. Jei pvz marskiniai dryzuoti tada kostiumas ir kaklaraistis turetu buti vienspalviai ir tt… Zodziu be bajerio nelabai supratau ka norejai pasakyti. Viena mintis, kad norejai pasakyt, kad negrazu kostiuma idejau, taciau niekaip nesuprantu kaip tai susirisa su marskiniu ir kaklaraisciu derinimu Cha cha Nes tiek kaklaraistis, tiek marskiniai,tiek kostiumas gali buti negrazus, taciau tuo paciu teisingai suderinti.

Plius melyni ir pilki yra kaip ir verslo/darbines spalvos, juos galima visur nesioti. Taciau norisi tureti ir kazkoki labiau “iseigini”, kuri galetum uzsimesti specialiomis progomis.megasuits.com/products/GF/320/megasuitauthgrupbrav2011 _4781 5_GF3butbeige-059422megasuitauthgrupbrav2011.jpg - prie tokio sviesaus kostiumo kaip pvz. tai sunku surast sviesesni kaklaraisti, ne tai, kad sunku, bet daug graziu variantu atkrenta. Ir pvz sitam paveiksliuke kalaraistis skaitosi sviesesnis ar ne? O melyni marskiniai tai cia mano akimis tragiskai atrodo.

man irgi dvieju sagu geriau, bet kodel zmones perka tu triu sagu, cia dar kazkokiom kitom progom, tipo solidesnis kazkoks?

As perku triju sagu, nes dvieju ziojasi Piktas

Gal zmogai perka 3 sagu,kad nebutu pagundos ranku kelniu kisenese laikyti?