delninuko pritraukti.....

delninuko pritraukti…

delninukai geeeeris Myliuo savo darytas fotkes idesiu gal rytoj. siandien issitraukiau, bet bus kuo uzdengt kokia nors beryse foto Šypsenasiaip nekaip gavos, nes del nusedusios baterijos nebeisijunge blitzas Liūdnas

as ten tas su juoda kepure Cha cha

matosi kad rimc bahuriuks esi Valio

borato, kazkoks susimastes Šypsena

as irgi siam vakarui jau manau kad pakaks mano nuotrauku. dar Egidijus_M kazka gal ides sivakar Nekaltas likusias keleta savo darytu foto idesiu rytoj ryte, o siandien jau varau Miegantis labanaktis Labas

ziuriu kad rimc aparac Valio

borato, o i kuri ten ziuri, i N73 ME ar i mano ASUS? Šypsena

i tawo asus Gerai, nes tu taip palenkei, kad visas vaizdas man pries akis Paplepėkim

borato, kad tu ten labai nedrasiai, galejai ji pats pamaigyt Šypsenatas ASUS man irgi labai patinka Myliu petras labai naudingu patarimu pazere, reikes pasinaudot Šypsenabeje kai grizau pasiziurejau kad pas mane apsvietimas ten ant viduriuko buvo uzdetas, nematet viso ekranelio grozio Nežinau

ko noret, dar nesu tokio dalyko turejes Girtas

GeraiTikrai apšvietimas labai gražiai padaro ekraną kai visas uždėtas. Nors turėjau ne asus, bet ekrano ryškumą/šviesumą tikrai pagerina. Dabar gali tik melst dievą, kad antrą kart parodys, nes nepamatę negalit mirt

taip,mynkiau asus’a,kaip tik norejau ji ir pirkti.siaip labai patiko Taip.per myta truputi pasinaudojau,tikrai rimtas aparatukas,noreciau Šypsena

Koks cia Asus modeliukas?

asus p525 Šypsena

Mr47 tu kartais zemkej nesimokai,nes labai jau matytas?

borato, po N73 ME, pabandyk PPC ŠypsenaLLCOOLJ_w950i, tikrai vertas norejimo aparats Cha chalėlalas_xxx, atsakymas truputi zemiau po nuotrauka Šypsena

nu kad nematau Apsvaigęs

po trecia neskaiciuojant sitos Šypsena