delninuko pritraukti…
delninukai geeeeris o savo darytas fotkes idesiu gal rytoj. siandien issitraukiau, bet bus kuo uzdengt kokia nors beryse foto siaip nekaip gavos, nes del nusedusios baterijos nebeisijunge blitzas
as ten tas su juoda kepure
matosi kad rimc bahuriuks esi
borato, kazkoks susimastes
as irgi siam vakarui jau manau kad pakaks mano nuotrauku. dar Egidijus_M kazka gal ides sivakar likusias keleta savo darytu foto idesiu rytoj ryte, o siandien jau varau labanaktis
ziuriu kad rimc aparac
borato, o i kuri ten ziuri, i N73 ME ar i mano ASUS?
i tawo asus , nes tu taip palenkei, kad visas vaizdas man pries akis
borato, kad tu ten labai nedrasiai, galejai ji pats pamaigyt tas ASUS man irgi labai patinka petras labai naudingu patarimu pazere, reikes pasinaudot beje kai grizau pasiziurejau kad pas mane apsvietimas ten ant viduriuko buvo uzdetas, nematet viso ekranelio grozio
ko noret, dar nesu tokio dalyko turejes
Tikrai apšvietimas labai gražiai padaro ekraną kai visas uždėtas. Nors turėjau ne asus, bet ekrano ryškumą/šviesumą tikrai pagerina. Dabar gali tik melst dievą, kad antrą kart parodys, nes nepamatę negalit mirt
taip,mynkiau asus’a,kaip tik norejau ji ir pirkti.siaip labai patiko .per myta truputi pasinaudojau,tikrai rimtas aparatukas,noreciau
Koks cia Asus modeliukas?
asus p525
Mr47 tu kartais zemkej nesimokai,nes labai jau matytas?
borato, po N73 ME, pabandyk PPC LLCOOLJ_w950i, tikrai vertas norejimo aparats lėlalas_xxx, atsakymas truputi zemiau po nuotrauka
nu kad nematau
po trecia neskaiciuojant sitos