del xp account...

del xp account…

buwo administrator,bet pasidariau dar 1 acount.tada nepagalwojes padariau switch user ir pakeiciau admin i ta nauja,tada windows nebeuzsikrowe.kajp istrint ta nauja acount?

control panel-user acounts-paspausk ant acounto ir kairej pusej yra deleting your acount

****u kokiu nesamoniu prisidare…bbd nx

taj kajp istrint acounta ir palikt admin?

taj kajp istrint acounta ir palikt admin?

taj kajp istrint acounta ir palikt admin?

Jei problema tame, kad tu matai dabar ta nauja useri (kuris yra limited) ir nebematai Administrator account’o - sprendimas paprastas: tiesiog vietoje to, kad spausti ant to naujo account’o vardo du kartus ish eiles paspausk CTRL ALT DELETE. Atsiras iprastas win 2000 login langiukas, kuriame galesi irashyti user’i administrator ir savo password’a. Beja, shia galimybe galima ishjungti. Tada yra kitas budas. Jei nepavyx - rashyk. Papasakosiu kita buda.

tas kitas acount ne limited.nepawix nes per programa su autologin bandziau.per safe mode tai galiu su admin logintis…

tornado paskubek Cha cha

O taip problema tame, kad tu to naujo account’o ishmest negali? Ar kame? Jei prisilogini admin’u - mesk lauk ta account’a ir viskas? Bet ash nelabai suprantu problemos esme.

kai sukuriau nauja acounta dingo adminas.supranti?ir man reikia istrint ta nauja acount

jauciu darau system restore

jauciu darau system restore

NE! Nedaryk! Paskaityk privata. Jei reik skubiai - skambtelsi.

Niu, viskas OK. Tema uzhdaryta. Shaunuolis Tewukaz! Malonu konsultuot suprantanchius be “kaire peles mygtuka, deshini mygtuka, o dabar Enter. Enter ant peles nera, ant klawiaturos reik ieshkot” Gaire nurodzhiau - viska pats pasidare! Respect!