Del Narvalo
Taip vaziuoji kas 2 km uzkandines,kas 10 km rem stancijos…
Na ir kas tuom noreta irodyt? Gal kursuoji tuo paciu marshrutu metu metais? O ir vaizduks neivardytas Galiu mest fotke rugiu lauku su keliuku ir postint apie kavines ir rem. stotis Kiek tavasis marshrutas driekias: 100 km? 1000km?.Cia tai man geras, metus tokis info.Mesiu panashu vaizdeli su comment: kas 1 km petrol station su uzkandine, kas du km- baznytkaimis , bet su servisais , o kas 10 km-geri miestai, kur dviracio remontuks, jau nekalbant apie maisto apsipirkima- ne problema
kur cia?
Nepatikesi-Europos vidurys, aisku ne Litwa, kur i viska pretenduoja, bet nelaimi. Labai faina vieta-Tiuringija.Atstumai tarp kaimu nemazi, civilizacijos irgi minimaliai. Man vokieciai pasakojo,kaip pas juos misku nera… Anys savo salies geografijos isvis neismano… O noreta irodyt,kad, anot Narvalo,EU kas keli kilai remontnikai su keltuvais laukia. Is tikro-kas 50 km kaimas ir dar toks,kuriame be alubario nieko nera.
Na tu, Geras dvirati , dar Norgej pavarinek panashiais keliais-marshruta tau duociau, ir tada paporintum apie kaimus ir alubarius, plius remkainas tavojo dviratuko.O toliau Tiuringijos nesi vaziaves??? Muse ES geografija tau neikandama: Danija,UK, Shkotija, jau nekalbant apie ta pacia Vokietija, bet tik ne Tiuringija Ten, muse, civilizacija irgi kas 50 km. pasiskircius- Berlynas, Diuseldorfas - ner ne gyvos dvasios aplink 50 km spinduliu Tik kazkokia nupiepus kaimo knaipe Geras dvirati, kur apart Tiuringijos buvai ishvykes??? Na Ukraina-Vengrija-Kroatija marshrutukas tau per prastas, nes te daug gyvasties, patsai nori uzu Uralo, gal dar i taiga pasiduot? Tadu jau geriau planuot ne dviratuko , o baidariu ar plaustu kelione, ka esu ishbandes Extreemo daugiau , ispudziu taip pat.O uz Uralo- Tamstele , vargu ar buvot- nilabai tikiu,ypac su dviratuku, nes ish tokios keliones ish to krashto galit ir negrizt, ir butumet ,dinges be zinios, -kas iprasta tam krashtui.
geras dvirka, del Europos vidurio tai ne Lietuva bando pasisavinti, o tai yra oficialiai iteisinta ginesu rekordu knygoje