Dėl Kauno RAAD gyvosios g


Dėl Kauno RAAD gyvosios g

nors nieko nepadarys bet vistiek gerai Gerai

na padarys ar nepadarys, tai cia dar neaisku, bet tokie reikalai tai ju tikrai nedziugina Cha cha

geras Gerai

nesinorėtų būt blogu pranašu, bet siūlau nuspėkime baigtį. išsivaizduokime kasd statome 500 litų aš spėju kad jei viskas daeis iki teismo, tai išvada bus kad nepakako ikiteisminio tyrimo metu surinktų įrodymų…

Priklausomai, kokie yra lūkesčiai iš viso šito ir kiek yra valios ir užsispyrimo viską eskaluoti. Teismų yra ne vienas…, beabejo, dar reikia patekti į ta teismą…, bet, manau, pateksim…

uztai bus precendentas

mr.E turiu pasiūlymą, jei tik pats rasiu laisvo laiko - sudalyvausiu- paskelbk kada bus jei bus teismo posedis, ir pakvieska zvejus tave palaikyti. atsivesciau ir dar du rybokus.

Būtinai pranešiu apie teismo posėdį, jei toks bus ir jei bus viešas Laimingas

vo gerai Šypsena

Gerai Gerai

gal galima placiau apie ivyki? Nekaltas

kauno.diena.lt/naujienos/miestas/zuvu-atsargos-kauno-mariose-sp arciai-senka-451195#axzz27T4AbrFG

Mane kiek neramina kam pavesta ištirti .Ar tik ne savi ir tirs Klasta

Taip, tirs tikrai savi, bet čia gal bus proga ir tuos savus pajudinti…

Mr.E siulau steigti VSI kovai su brakobnieriais, taip galetumeme tave paremti pinigeliais, nes si kova kainuos nemazai pinigu. Manau dauguma zveju gales paremti geriems tikslams.

pagarba, jei reiks kokios pagalbos rašykite, manau tikrai atsiras nemažai bendraminčių galinčių padėti

Kol kas labiau reikalinga ne finansinė pagalba.

Kokia pagalba reikalinga?

Aš neapsiriboju “savo problemos” sprendimu, galų gale, tai nėra tik mano problema, aš visa tai vertinu platesne prasme. Mano nuomone, verslinė žvejyba vidaus vandenyse yra blogis, sąlygojantis korupciją, ribojantis žvejų mėgėjų ir vidaus vandens kelių naudotojų teises. Ketinu ruošti Peticiją ir atitinkamoms institucijoms teikti siūlymus ištaisyti esančią neteisybę. Man būtų daug lengviau, jei atsirastų daugiau neabejingų žmonių, kurie padėtu surinkti susijusią statistinę ir kitą informaciją ir ją atitinkamai paruošti.