Del bankomatu.

Del bankomatu.

Ar nemanote, kad jie apgaudineja ar netaip dirba?NekaltasNežinau

Gavok taip, - bankomatas irgi kompas. Ar kompai tave apgaudinėja?

Kolkas apgautas nebuvau.

buna kad ir uzluzta ir viska.
taciau negali apgaudinet.
juk ten viduj nesedi baxuras ir neseka visu operaciju, kur cia tik jam apsukti klienta… Cha cha

Jaigu bankomatas uzluzta, kaip tavo kortele ikista, o joje 10 000 000. Ka darytum? As tai paprasyciau, kad istrauktu, o jai ne tai tam automatui baigtusi blogai!

PAVARAI. Visu pirma pinigai ne kortelej o bankeŠypsena Jei jau pateks korte i bankomata tai be sansu tau savarankiskai ja atgaut be benko… bo ten geras seifasŠypsena na o kol pas tave tiek bus tai dar daug zoles teks apsikt Cha cha

Nemanau kad LT stovintys bankomatai kazkuo kitoki nuo stovinciu uzsienyje. Visame pasaulyje kreditines korteles naudoja ir ner mano ausis pasiekusiu kokiu tai infu kad kazkam isdave ne tai, nurashe liewo ar panashiai. Sutrikimu pasitaiko ir manau kad tai del tinklu darbo ar kazko panashaus. Visas pasaulis naudoja o lietuvaiciams kyla klausimu, va kojineje tai saugiausia Šypsena
Kazkada versdamasis po spinta radau zmonos pasleptu pinigu. Sovietiniu rubliu kelis tukstancius. Idomu ka buvo galima isigyti uz tai. Kompu padoriu tada nebuvo, BeKashkes… na koki baldu komplekta tai tikrai buvo galima.
Siulau slept Šypsena pinigus nuo kapitalistu ismislo, banku, bankomatu ir kredito korteliu Šypsena

padet pinigus i banka - tai tas pats kas padet pinigus ant gatves Cha cha [ imho ]

ant gatvės tik šikt galima Cha chaCha cha

nu tu ne prie bajeriaus Nežinau

Bankomatas gali suklysti tik jei zmogus suklysta, tipo reikejo i ji pakrauti po 10 Lt, o idejo per ziopluma po 20 lt kupiuras, ir gauni vietoj 10 lt 20 litu. Galimas ir atvirkstinis variantas, kas ne taip malonu Šypsena)

aha, su tom 20 tinem kupiurom tai buvo bajeriu
Cha cha Cha cha