Dėl bangiečių profilių žiūrėjimų temose per wap…
Taigi ar įmanoma tikėtis, kad pvz esant kokioje nors temoje, paspaudus "pasirinkti" (šiuo atveju siemens cx65 modeliui), būtų matomi tame temos puslapyje ,parašytų bangiečių, profiliai?
Tarkim šiuo atveju http://wap.siemens-club.ru atidarius šį puslapį, paspaudus “pasirinkti” (nokia ar kitų telenonų modeliams skirtingai) būtų matoma:
Java
videos
…
O B+ kokioje nors temoje matytume:
minep
Bangietis
ir paspaudus ant "minep" ar "bangietis" matytume jo profilį.
Kodėl?
Gana dažnai naršant po temas reikia parašyti tam tikram bangiečiui/-ei privačią žinutę. Arba tiesiog visai įdomu pasižiūrėti jo/jos profilį.
O galbūt yra prieštaraujančių?
Ačiū
Tikrai tam pritariu. Gaila, kad toks dalykas, kaip autorius aprase yra tik Bites Plius 3G WAP’iniame variante. O ne visi tokius telefonus turi.
mano tel nera 3g bet as matau profiliu nuorodas prie postu…o ka ju nepakanka?
Koks telefonas? Jei matyčiau, tai temos nekurčiau
motorola v3.bet kiek zinau cia paprastas wap…
pas mane toks variantas, jei einu per telefono naršyklę, tai kaip ir rašė temos autorius, nėra kaip pažiūrėti profilio, jei su tuo pačiu telefonu jungiuosi per mini opera, tai jau kažkodėl rodo 3G varianto puslapį ir nuoroda į profilį yra… tel N6230i…
as su telefo narsykle jungiuos.nu keista…daugmaz pasakos,o as maniau kad b+ patobulino wap,o pasirodo ne wisiem tajp.
be to matosi su kuo rasyta su mob ar pc,smailaj temose ir wirsuj 5 skyriai,profiliai,betgi nebutinaj 3g turi but manau.
Taip jau yra, jog su siemens cx70 neina pažiūrėt profilių…
Taigi laukiam B+ žinutės.
nu nu…
Tik taip pavadintas 3G variantas, o is tiesu nebutinai 3G telefonai turi buti. Uztenka 176x220 ekrano ir jau rodo kitoki Bites Plius WAP variantas (nors ne visiems telefonams tas pats, kiti su dar didesne raiska mato senaji). Tiesiog pritaikyta dideliems ekranams ir viskas.
gali but.nes ekranas tiksliai nemazas mano.