Deja…
bet isejus is cia visas linksmumas baigdavosi. Kazkaip tik dabar pradeda pyktis verztis.
o tu vis dar lenkijoj?
Jo,eisiu dar ryt i varzybas musu.Plius reikia slovenams bilietus parduot
o jeigu alaus negeri, yra ka veikt ten lenkijoj ne rungtyniu metu?
Gali nesiot alu geriantiems
arba pradet gert
Nuodija mūsiškius švyturys,negana to dar rankas trina dėl pralaimėjimų,kartėlį žmonėm nuplaut tai reikia… P.S. kaip gerai ,kad praktiškai nebėra švyturio utenos ar kito alaus reklamų per minutes reklamas. Anksčiau juk tik jos tebuvo.
net pagalvojus apie svyturio alu galva paskausta
Niekas netrukdo gert lenkisko.Tiesa jis dviem zlotais brangesnis.
po kiek zlotu tas lenkiskas salia sito?
Netrukdo aišku,bet statistinis lietuvis tik Švyturį težino,o jei dar extra ,tai jau lygis Man kaip ir New_Era baisu net pagalvot,ne tiek dėl galvos skausmo kiek dėl dvoko iš burnos ir savijautos levos migdo ir tt… O dabar biržų butelaitį inkvasinau kalnus atrodo galėčiau nuverst,nors naktį tik 4 val temiegojau, Federeris iki 4 nakties kapojosi nervus tampė ir vis tiek prapylė ,nx Aišku smagu palapkėje turėtų būt jei atmosfera ne tokia žlugdanti
7
eina nx o dar sako pigu psekijoj,na gal bent dešrų parsivešit.Veršių šturmuojančių lenkijos parduotuves lyg ir sumažejo tai bent eilių nebus
nei as vesiu is cia kazko nei ka,juolab desru
liankiškų dešrų gaila nehumaniškai nudaigotų gyvuliukų P.S. Aš primetu kokios diskusijos,ginčai vyksta šioje pavėsinėje Tik kažkaip ne itin girdisi jų nuomonė žiniasklaidoje-vieni Butautą Kurtinaičiu nori keist o štai sėkla jau pareiškė ,kad visks normalei Būgnas kentės kaip visad Geai,kad palaiko,bet konstruktyvi kritika niekad nemaišo,o aklas tikėjimas už****
Teko ir man ten buti. Alus kainuoja 5 zlotai, nesvarbu, ar Svyturio, ar lenkiskas. Tik centre Piotrkovskio gatveje teko gerti po 7 zl.
nu bl kad sake jog 7 lenkiskas.Tipo sako lenkai ne patriotai,perka lietuviska,nes pigesnis. Galbut suklydo,as pats lenkisko nepirkau.
Ten prie sales visi absoliuciai buvo po 5 zl. Tik prie svyturio eiles nenormalios, o prie lenkisko eiliu beveik nebuvo. As asmeniskai tik lenkiska ir geriau.