Deina.Dar karteli.


Deina.Dar karteli.

Ruošiasi mergina manekenės karjerai iš anksto. Cha cha

uzaugs-bus fifa kaip ir as Cha cha

Grazi fyfa Cha cha

grazus kliackas Cha cha

Organza. as jau tau minejau kas buna, kai dedi perdideles fotografijas… Beje, pas vaika gedulas, kad juodai aprengta? ziurkenas numire?

Martynuk, no ko tu prie visų smulkmenū kabinėjies? gerai, kad nors batai prie audinio priderinti ane? Mirkt

Martynukas>>taigi sita maza.visaip stengiausi ja sumazint.ko dabar tu piktas cia.ne.pas vaika ne gedulas.ir ziurkenas netgi nenumire.nuo kada juoda spalva vien gedula simbolizuoja?vaikas cia pries pat laimint mazasis LT modelis titula.

vargsas vaikas…

per kuria vieta ji tau vargse? Juokiasi

Grazi miela mergyte,modeliukas,tad tobulinkit ja sekmingai ir toliau!!! Oi tu Mrtynuk Martynuk,kaip ten sako ne tau martynai melynas dangus…ziuriu tavo visi komentarai kritiski,kas gi su tavim pasidare,kiba sensti???Paskyk gi tu mums viena jei tau juoda spalva reiskia tik gedula tai pavardyk ka galetu reiksti melyna zalia alyvine pilka balta ir t.t.,pamirsk senus senus laikus kai zmonems juoda spalva simbolizavo tik gedula,juk laikai keiciasi vietoi nestovi,koks gi is taves dizaineris jei apie spalvas nelabai ka ismanai?Nebuk jau toks rustus pametyk kam nors ir teigiamu komentaru godel gi taip karingai nusiteikes???

Prikolna paniecka Šypsena

vaikas tikrai vargsas. niekada nesuprasiu tevu, kurie gal vedami savo kazkada neissipildziusiu svajoniu ar dar blogiau - ambiciju stumia savo paciu vaikus i ta kose.

faktas>>>nesvaik ir nenusisnekek nezinodamas situacijos.vaikas ne modelis.ne manekene.nuejo viena karta.sudalyavo ir laimejo.niekas jos daugiau niekur nebeleidzia,kad vaikiskai nepasikeltu Juokiasiis it ok? Kanda

oj kaip grazu,tikra panele Bučkis

modeliuke tikra Mirkt