Degintas grįžta?

Degintas grįžta?

Vaauu - naujas kamstelis !! Gerai Valio !!!

net nepanašus į degintą… šitas labiau pavykęs

nebutu slamsturys, butu super smalsu, stout - megstu

erai - gerk užsimerkęs Šypsena

pas mane ne akys, o smegenis tokius dalykus kontroliuoja JuokiasiIdomu - kas nors dar stout is lietuviu yra isleides? Nekalbu apie super mazas imones, bet apie tai, ka galima rasti prekybcentriu asortimente. Ir siaip - sunku man kartais atskirti kur siaip juodas, o kur tipo stout Šypsena

Dundulis - Gutstoutas

tas man patinka, nors ji laikau prie mazuju, kuriu prekybcentriuose (apie mazumos isimtis nekalbant) nenusipirksi. Pakeliui kur nors vykdamas neuzsuksi paimt, reikia specialiai vaziuot kazkur. Zodziu kalbam apie masinius gamintoju.

Kauno alus savo Biržiečių alų Stoutu vadino

Tai va idomu, sakau kartais sunku suprast kur stautas, kur siaip tamsus, kazkakip laisvai tais pavadinimais metosi Šypsena

Dar raudonos plytos buvo ryklio kavinukas (mačiau ir Norfose).

ta laikau svyturiu, tik, kad didesnes pridetines vertes uzsigeide ir ala “butikini” prekini zenkla uzkale Šypsena

plia jums tai ziuriu neitiksi niekuomet, kai koki alu vonioj isvaro tau jau labai labai gerai, kai vietinis didesnis gamintojas bando sukurti,inesti kazka naujo I alaus vartojimo kultura tai edamas su sss. pasidziaukit nors karta kad ir lietuviai kazka moka pagamint .