Debilai

Debilai

Bite + moderuoja kazkokie daunai,bet man px,gali banint kiek tik ju isdraskyti uzpakaliai leidziaLiežuvis

tai jei nedraskysi gal ir bananu neduos Cha cha

px tegul bananinaIgnoruoju

va va…sunku su tais moderaisPavargęs

ilgai cia nebuvau ruciukApkabinimaspasirodo esu cia uzbanintas visam laikuiUžsispyręs teko klonuotisValio

nebeprisistatinėk ir taip žinauJuokiasipa2gne tu manoApkabinimasBučkisvisam laikui???Apakęską prisidirbai velniuk???Klasta

nepatiko mano graziosios nuotraukytesNekaltasDrovus

Na taj reik sawo foto det o ne belekokiasLiežuvis

kiek kartų sakiau nedėti nuotraukų ir netraumuoti vaikų kurie čia kartais panaršoPiktasJuokiasia tikrai gražios???Nekaltas

pa2gne LabasApkabinimas visam laikui… Nekaltas tai itariu gan stiprei prisdyrbes likai. Drovus o ko AV nebesimata?

na patikek,jei visam laikui uzbananinoCha cha

tikiu tikiuCha cha

ApkabinimasBučkis buvau supykes ant bites tai kazkiek laiko isvis nelindau,paskutiniu metu av kazkiek karts nuo karto pasirodau,bet mano namai ciaTaipLaimingasdar bandziau su bite gincytis,bet jie issirinko tylejimo taktika

namai, tai namai, ale i svecius gi visados uzeit gali FlirtasCha cha nu zinai, kaip sakoma tyla gera byla. Ufff gal negrazei gincyjaisi? Nekaltas

tai geraiApkabinimas

kaip pasakius venacka,tik meginau bite ismokyti bites+ taisykliuNekaltas

Apkabinimasgeriau nemėgink kai aš paskutinį kartą mokiau tai perėjo per temas ir pratrynė žinutesNežinau

Ne debilai.Bangą moderuoja internetu naudotis išmokytos beždžionės Piktas

Ufff anu gereu nemokyt, bo znajes, jie gi Dievukai. viska mokantys, ismanantys ir gereuse darantys Taip