Dead Space 2
Jau zinau ka nakti sapnuosiu
Necromorphus?
ale velokai tu cia ji zaist pradejai
O koks skirtumas kada žaist konkretų grajų? Nuo to jis tampa labiau papuvęs, ar kaip? Aš pvz. tik dabar pradėjęs žaist Uncharted 1.
ne, nu ta prasme idomus labai grajus dead space, tai keista kad taip ilgai delst galima pradet ji
nemazai geru ir be jo yra
geriausiai tai pažiūrėkit kurią VALANDĄ jis žaidžia Man tik šiaip įdomu, čia draugę apdvonoji sechasu, tada palauki kol užmiega ir varai žaist?
Aš dar ir pirmos dalie nežaidęs, nors Steame jau keli metai nupirkta guli turbūt Dažniausiai po metų ar kelių po išleidimo žaidimus pažaidžiu. Po to neturiu už ką balsuot metų žaidimo rinkimuose O Škotas gi naktinį darbą dirba kažkokį.
Velai pradejau, nes vis atsirasdavo ka kita palost, o be to kaina didoka buvo. Buciau dar ilgiau atideliojes, bet steame akcija pasitaike Del valandu velumo? Tai tokiam zaidimui pats tas laikas (1h nakties, laiko juostu skirtumas) Wrath, darbe nerizikuociau tokio zaist, nes po to po tamsius ofisus butu itin nesmagu prasieit
Aš žaisdavau irgi tamsiais vakarais bet po to kentėdavau iki ryto nenuėjęs į tualetą