Dead Space 2

Dead Space 2

Jau zinau ka nakti sapnuosiu Cha cha

Necromorphus? Cha cha

ale velokai tu cia ji zaist pradejai Cha cha

O koks skirtumas kada žaist konkretų grajų? Nekaltas Nuo to jis tampa labiau papuvęs, ar kaip? Aš pvz. tik dabar pradėjęs žaist Uncharted 1.

ne, nu ta prasme idomus labai grajus dead space, tai keista kad taip ilgai delst galima pradet ji Cha cha

nemazai geru ir be jo yra Šypsena

geriausiai tai pažiūrėkit kurią VALANDĄ jis žaidžia Cha cha Man tik šiaip įdomu, čia draugę apdvonoji sechasu, tada palauki kol užmiega ir varai žaist? Cha cha

Aš dar ir pirmos dalie nežaidęs, nors Steame jau keli metai nupirkta guli turbūt Šypsena Dažniausiai po metų ar kelių po išleidimo žaidimus pažaidžiu. Po to neturiu už ką balsuot metų žaidimo rinkimuose Cha chaO Škotas gi naktinį darbą dirba kažkokį.

Velai pradejau, nes vis atsirasdavo ka kita palost, o be to kaina didoka buvo. Buciau dar ilgiau atideliojes, bet steame akcija pasitaike GeraiDel valandu velumo? Tai tokiam zaidimui pats tas laikas Cha cha (1h nakties, laiko juostu skirtumas) Wrath, darbe nerizikuociau tokio zaist, nes po to po tamsius ofisus butu itin nesmagu prasieit Juokiasi

Aš žaisdavau irgi tamsiais vakarais Cha cha bet po to kentėdavau iki ryto nenuėjęs į tualetą Juokiasi Juokiasi Juokiasi