Dead Island

Dead Island

Po darbo iskart sita griebiau Cha cha

po darbo reik alaus, o poto pas mergas Piktas

kaip performance ir ant kokio kompo?

Tai kad “lapkė” tinka geriausiai mušti ateivius. Kaip ji susitvarko su zombiais?

Geras visai ir grafika padori kaip konsoliniam portui Cha cha

Ir kokie pirmi įspūdžiai?

o, dar vienas geimas i to play list Cha cha ko tais sitas screenas man iskarto su Crysis asocijuojasi, ten buvo panasus vaizdelis kiek pamenu Šypsena

Tik neapsigaukit, ingame grafika tikrai konsoline. Iki crysis tikrai toli ŠypsenaPerformancas kaip visada, konsolinius zaidimos mano PC tasko belekaip Cha cha gali deti bet kokius nustatymus, fps vistiek tiek pat Juokiasi

FarCry Cha cha

Geriau sakykit kaip gameplay. Cha cha

tai jo konsolinis portas palaima vidutiniams pc, ir nustatymu ten tik vienas kitas Cha cha bet kita vertus koks skirtumas ar tu istaskysi 100 zombio smegenu vingiu ar 10 Cha cha vistiek sekundes reikalas, tad svarbu ar smagu taskyti tas smegenis? Nekaltas

Smagu, smagu Cha cha Pats zaidimas gal nera labai idomus, tiesiog gauni uzduoti ir von kapoti, bet pats tas kapojimas super Cha cha Ypac spardyti megstu Cha cha Irasiau biski gameplay - youtube.com/watch?v=nS1qR2DxyZc

ziuriu vis uzkliudavo tau tas kur zliumbia baseinia Cha cha

5:47 *bliamba* yeah. Bent smagu, kad texturos nesikartoja.

Montiruotė tokia šokoladinė Šypsena Skaniai atrodo Cha chaHalf life+FarCry

Bandysiu irgi, vistiek nėr ką žaist. Ai nu deus ex gal.

ZAidimas toks ir yra kaip man atrodo, be tikslo lakstai i dauzai zombiukus?

Na tikslas didesnis manau nei tik koks Deadhunt.

Man tai patiko, baisiai noriu COOP. Taip kad imsiu, aisku ne is steam Cha cha plati.ru 40lt.