DayZ

DayZ

Ar yra žaidžiančių? Šypsena

laukiau kol steam’e seiline kaina paleis, bet permazai nuolaida buvo tai neimiau, o siaip noretusi pameginti

Norėčiau šitą išmėginti. Tiek visko prisiskaičiau, bei apžvalgų prižiūrėjau. Viena, bijau, kad mano laptopas jo nepavilks, o kita per ta summer sale kaina vistiek didoka buvo. Nekilo ranka pirkti. Ir tokia nuojauta, kad dar ilgai ji nekris. Liūdnas Populiarus jis baisiai dėl šitos modifikacijos. Gal bus kaip ir su CS’u. Iš modifikacijos pataps pilnaverčiu žaidimu.

Tai ir ruošiasi išleisti pilną žaidimą ŠypsenaPirma užduotis turėtų būt cheaterius išnaikint po to bugus Cha chaTaigi demo atsisiųsk ir pamatysi kaip veikia ant laptopo Šypsenanors visiškai nemoku aš jo žaist dar, bet vistiek įdomu Juokiasi Įdomu kiek tempsiu Cha chaMan biški stalker primena, tik online ir visiškas hardcore mode Cha cha

Kvailas klausimas, bet “nemokamai” turbut neiseina online zaist? Cha cha Buvau ant Arma2 labai uzsikabines, bet “nemokamos” versijos bugai taip uzkniso, kad net meciau

Turbūt neišeina Cha chaBlemba jeigu bent puse bugų pataisytų, tai būtų super žaidimas. Mašina randi tai ji nevažiuojanti, be benzo ir ratų, reik ratus surast, uždėt, benzo įpilt, o beieškodamas miršti iš troškulio ir pasibaigusio kraujo Cha cha

Įdomu. Čia koks pagreitintas varantas tada. Juk nuo dehidratacijos mirštama po savaitės. Cha cha

Nu jo tokia labai pagreitinta dehidratacija Cha cha

Kurkit tema. Vakar pabandziau, tai visai nieko. O jei ne bugai, tai butu isvis Gerai