Daytona GeForce4 MX-440 64MB DDR

Daytona GeForce4 MX-440 64MB DDR

Ka manote apie Daytona GeForce4 MX-440 64MB DDR? gal kas turite ar zinote apie ja? parashykit savo nuomone o kas turi charakteristikas Šypsena dar domina ar pakaks man zaidimams naujiems shios plokshtes?

Turejau tokia kokia savaite…didelio ispudzio nepaliko Ne Nzn nzn, ka jie i tuos MX dabar kisa, nes pardavineja jau be coolerio tik su radiatorium ir siaip kazkaip sumazej tos plokstes, pvz turejau Sparkle geforce4 MX440 tai zymiai solidziau atrode (ir vaizdas zymiai geresnis)nei dabartiniu, kad ir Daytona.
Ir isvis tie MX kastratai…

Na MX ir afrikoj MX Šypsena. Visada kazhkas sumazhinta ir t.t. Kol kas i kompus juos montuoju kaip pigesni varianta. Shiaip tai visai nieko, bet susidaro ispudis, kad galima ir geriau… Sua tikrai tokios nedechau. Na bet jei striuka su babkemis tai ir toks variantas visgi geras.

nu cia idomus pas jus samprotavimas… sumazinta… kartais nepamazinsi to, ko dar nera… tai gal sakykim kad Ti - padidinta?
o siaip plokste gera, isskyrus tai, kad Daytona. Turejau nemaloniu rupesciu su daytonom… del to renkuosi leadteka. gal biski brangiau bet patikimesne.
nmatau prasmes pirkti Ti jei neisnaudojamos galimybes, nedirbama su grafika. wa.
p.s. visur stengiuos laikytis optimalumo principo.