Dayos sugrįžimas :)

Dayos sugrįžimas :slight_smile:

Panevėžys Daya LT CAC,N,BOB,BIG ir BIS 5 TūsasHelijas - puikiai 2 BIS pora FlirtasKaliningradas Daya CAC,BOB. TūsasDidelis AČIŪ Godai, Viktorijai ir Alisai Bučkis Gėlė Gėlė Gėlė

Gėlė Tūsas

Sveikinimai Gėlė Gėlė Gėlė

Sveikinam! Gėlė

ačiū Apkabinimas

Nu šaunuoliai Apkabinimas kada jums užteks tų laimėjimų? JuokiasiAle sukūdus Daya, išgražėjus labai labai Laimingas Širdis

Labai ja džiaugiuosi Myliu Girtas mergytė sugrįžo Valio jau galvojau, kad po triejų muškietininkų gimimo jos era baigėsi ir BOB rinkimas taip pat, bet klydau Valio šaunuolė mano mergytė Apkabinimas FlirtasŠianakt ji buvo pilna energijos ir ją reikėjo išlieti žadinant mane ir meluojant, kad noriu sisiuko, labai noriuuuuuuu Juokiasi tai teko man nekartą keltis ir vesti panele apibėgti pora ratų aplink namą ir vėl galėdavo eiti miegoti Juokiasi Apkabinimas

as jus maciaui puikiai pasirodete!!!valio!!! Valio Valio Valio Laimingas Laimingas Šypsena Gerai(f Šuo

Super Gerai Apkabinimas Apkabinimas Dayukas Myliu

yeeei Girtas Apkabinimas

Tokį pastebėjimą turiu …labai Godai tinka haskiai ir atvirkščiai Mirkt šauniai tie du bambyzai išstatyti Katė Širdis

Mirkt labai gražiai mergaitė dirba Gerai ir tikiuosi ji ringe su mūsų pilkučiaus pasirodys dar nekartą Mirkt ir Horiuką pašefuos Kietas Labas dar kartą, šaunuolė Bučkis Gėlė Labas

labai graziai atrodiai!!! Myliu