Daugavpils. Upe - BIS 4
Cia kiek istorijos is parodos ir daugiau GSP:[biteplius.lt/lt/2content.diary_view_my/2015058-=(11622 16840](http://www.biteplius.lt/lt/2content.diary_view_my/2015058-=(1162216840)Labai labai aciu visiems lietuviams, kurie mus taip aktyviai palaike! Lietuviai labai sauniai pasirode
kongretjuleišins
lietuviškas tusas buvo bene pusę grupių lietuviai laimėjo
Sveikinam nuosirdziausiai tokias grakscias sios dienos nugaletojas
VAri, SiberijaEL ir Jusu lapyte egzo, kaip pastebejau, lietuviai kasmet Daugpily “nusluoja” Smagu buvo, kad VI grupej trys pirmos vietos lietuviu - Neila, Dalmatas ir Bigliukas
aga 7 gr draugelį turėjot BIG4 berods jis buvo mes su Tomu dirbom kažkada kartu smagu susitikt senus pažystamus parodose
Mes su juo kontaktais apsikeitem, vaziuosim drauge i laukus sunu treniruot Labai fainas pasirode, o jo Dratharas ispudingas
Sveikinimai Saunuoles
Sveikinu labai su sauniu pasirodymu
Sveikinimai nuo musu komandos
Aš taip pat, aš taip pat laaaabai sveikinu Miglę ir Upę su toookiu pasirodymu Kaip smagu buvo žiūrėt, kai po ringo džiaugėsi ne tik šeimininkė, bet ir šuo
Nikodema, g_g ir tave su sauniu Chispos istatymu. Graziai atrodet dalmal, dekui, kur Jusu nuotraukos? Tokia grazi ir jauna Dalmatinuke - BIG 2, super! (atsiprasau, pradzioj nepazinau Jusu ) Juste, o as labai labai dekoju uz sveikinimus ir palaikyma! Man irgi smagu, kad Upe visada dziaugiasi laimejusi Ir tave sveikinu su tokiais rezultatais. Grazi galva Bigliuko
Delgada, nezinau kur musu foto, matyt dar ruosiamos Del atpazinimo, niekis, daugelis nezino, kad LT jau yra geru dalmatinu, aisku reikia tik patobulet del dresuros, bet pilnai galiu atleits tai savo naujiems draugams, nes ju gyvenime parodos tik prasideda ir jie ranku nenuleidzia
oi merginos, didžiausi sveikinimai jums!!! kaip visada, laaaaabai dėl jūsų džiaugiuosi
dalmal, pries kelis metus, kiek zinau, nekokia situacija su jais LT buvo. B_B Kaip aciu uz tokia silta zinute! Labai labai smagu