Data kabeliai Nokiai 3650. Gal galit kas suteikti informacijos?

Data kabeliai Nokiai 3650. Gal galit kas suteikti informacijos?

Gal zinot koks butu optimaliausias pirnkinys Data kabeliu srityje. Ziurejau skelbimuose USB kabeliai, kurie kainuoja apie 30lt. turbut netinka ir nesuprantu, kodel? Taip pat galvojau apie ta kabeliuka, kuris i motinine plokste kisasi, tik nesuprantu kokiu principu jis veikia. Kaip siustuvas? (Ikisi kazka ir jis tau siuncia signalus per irda i telefona?) Parasyta, kad tinka visiems telefonams su irda. Bet, manau, toks prietaisiukas turetu daugiau kainuoti nei 20lt. (jo tokia skelbimuose kaina). Pasidalinkit savo turima info. Dekui.

Patariu geriau uz ~40Lt MMC skaityuva pirkt. 1mb/s greitis bus, o ne 15kb/s kaip su IRDA

bet mmc skaitytuvas skirtas tik mmc kortai tvarkyti, o per irda galima kurkas daugiau nuveikti. bet aisku mmc skaitytuvas irgi reikalingas. o tas irda, kur i motinine kisasi, veikia puikiai. pats pirkau uz 25 litus ir nesiskundziu. tik reikia isitikint, jog motinine turi irda jungti. ir nepamirsti is pardavejo paimti instrukcija su BIOS ir kitais kompo nustatymais. kartais ten tikrai sunkiu atveju buna… o pats irda veikia kaip siustuvas-imtuvas.

Reikia patikrinti ar kompas turi jungti i kuria kisasi IRDA Mirkt

Gal kas zinot kur Kaune irda i motinine galeciau nusipirkti? Gal turit kontaktiniu numeriuku?

kiek girdejau daata kabeliu tai ner… o irda kisasi visur beveik jai tik nesenas kompas (kaina apie 30lt). seip apsimokiau jai ne viena moba turesi tai irda arba bl (apie 40-50lt)!

Kaunieciai, turetumet zinoti kur isigyti panasiu dalyku…

perki mmc skaitytuva ir viskas. Taip TaipTelefoni tik 4 mb, ka tu su jais tvarkysi?? Nekaltas Nekaltas

Vis dar laukiu info is Kaunieciu apie vietas kur galima isigyti data kabeli i motinine plokste…?

paziurek inidoje,topo centre

Ten tikrai bus ne po 20lt.ir nemanau, kad tuos infraredus tokios firmos pardavineja, o gal visgi kas nors pirkot panasioj vietoj?

Tai niekas nezinot kur as galeciau Kaune isigyti kabeliuka i kompo motinine plokste Nokiai 3650?..

irda inidoje 31su centais.Jei sandelyje nera bus galima uzsisakyti,o topo centre 35 litai.Dar vienos parduotuves interneto puslpyje buvau mates,kad kainuoj ~29 litus,bet neprisimenu kur