Darkalas,sportas2,Setonas

Darkalas,sportas2,Setonas

Lygiai pries menesi bangieciai biskutuka kase palose Drovus Pirmam fone issisketes Darkalas, uzsisukes sportas2 ir laukiantis paso sugipsuotas Setonas Cha cha

judesiukai Cha cha

kas ranka prasuko? Nekaltas

kurioj cia vietoj aikstele?

Aliliuja Cha cha

kokie sportishki Kietas Alus

galima klausimeli, tas kur desnys pats tai jo vardas kartais ne Nerijus ?

desniausias - mode Liežuvis

Labas

bet cia ziuriu tokie pagerinti zaidzia - 2 shakaliai, 2 stori ir 2 vaikai Juokiasi

Giovanni > Nepazistu jo Cha cha Verzesi, stengiausi ismusti kamuoli ir tipo luzo pirstas BaisusdRY > Eiguliuose, renovuota, gumine danga Geraibunde > Nezinau Drovus sportas2 draugelis kazkoks Nekaltasmode7 > Kurie cia stori ir pan? Girtas

Gerai

ir mane pakviesk ant sitos dangos pazaist Cha cha …tik kai gipsa nusiimsi, bo nerimtai atrodai Liežuvis

efix > Losiam ten kiekviena vakara, always welcome prisijungt. Ir siandien losem. Ir jau be gipso, beje Cha cha Liežuvis

Kurioj čia vietoj?? Kaip suprantu Kaune… Šypsena

ble, bet setonai tu geras, kiekviena diena loshiat o man nepaskambini Blogai

Skyphaz > Taigi Kaune, Eiguliu mikrorajone, salia Ukmerges sustojimo Siaures prospekte. Nuo jo iki sios aiksteles viena minute kelio Cha cha Chebros renkasi nerealiai, savaitgali abi kases uzgrustos buna. Ir chebros tikrai aukstas lygis Taipsportas2 > Justinai, nevaryk, dar tada sakiau, kad mes losiam kiekviena miela vakara, jei nelyja. Losim ir ryt, prisijunk. Renkames tradiciskai apie 19 h Šypsena

Zinok, Arunai, mano kelias man jau beveik pasveiko, tai galesim duot bishki vaizdeliu Kietas Šypsena

cia sitie zmones parves mums auksa?