dar vienas variantas…
dar viena draft ideja prie skardiniu surinkimo temos. skardine uzstumiama ant “lifto” ir pakeliama i revolveri, kuris po skardines priemimo pasisuka 60 laipsniu. iskrauti galima atbuline tvarka arba tiesiog isversti visa revolveri i priemimo zona. privalumai- 1)galime surinkti visas skardines is karto; 2)nesudetingas iskrovimas(pakeicians sepeteliu sukimosi krypti); 3)nera gripperio, galincio sukelti problemu… trukumai- 1)sepeteliai reikalauja papildomu varikliu(bent jau vieno); 2)lifto konstrukcija dar neapgalvota… galima butu apsieiti isvis be lifto, bet tada visa roboto baze reiks daryti is naujo(sitas variantas pritaikytas mano turimam robotui).ir iskrovimas tampa problematiskas, juk iskrovimo zona turi borteli…
skarbonkes kelt galima su elektromagnetais… dar yra vakuumas
O kam užtaisinėti? Kaip minėjo, su elektromagnetais surenkam į žiedą, įvažiuojam į bazę ir paleidžiam visus. čia aišku akumo reikės stiproko, kad palaikyti visą šitą “užtaisą”…
placiau apie vakuuma, please! ar yra budas kompaktiskame robote tureti pakankamai vakuumo, kad pakelti tuscia skardine? mini dulkiu siurbli naudoti? arba tipo tokio:jordanmarketing.com/usb-computer-vacuum-custom-logo.ht mdel magnetu- skarbonkes juk is aliuminio, as gal nepaminejau… is kitos puses, uzduotis isradejams- kaip primagnetinti nemagnetine skarbonke? as esu tikras, kad sprendimu tikrai yra
aha, tikrai, dėl aliuminio… pamiršau. net ką tik magnetuką buvau priartinęs prie skarbonkės. dėl vakuumo tai yra mini siurbliukai visokie, pvz. fontanams. perdarius tokį galima laisvai naudoti kaip vakuuminį siurbliuką. na galu gale pasidaryt pačiam kompresoriuką nedidelį manau nesudėtinga. sudėtingiau su prisoske - ji turi būti iš labai lanksčios ir minkštos medžiagos(geriausiai į galvą ateina silikonas). beje, o skarbonkės tuščios ar pilnos ? beveik sugalvojau kaip surinkt kojines
Skarbonkės tuščios. Pasidalink kojiniu surinkimo idėja
na jei tiks su pele paišytas variantas… galiu pabandyt primest.